7 ROMANTISCHE OFF THE BEATEN TRACK HUWELIJKSREIS EXPERIENCES IN AFRIKA

Jullie kijken elkaar verliefd aan terwijl jullie in de open defender wegcrossen bij jullie eigen feestje; de reis met al haar vette huwelijks experiences in Oost Afrika kan beginnen! Want waar je vroeger alleen maar kon dromen van al dit Afrikaanse goeds des levens; pak je nu een keertje heeeel dik uit! Als begin van het feest dat getrouwd zijn heet en om elkaar vervolgens nooit meer los te laten. Lang leve de romantiek die Oost Afrika heet.

7. Gorilla trekking op je off the beaten track huwelijksreis in Rwanda

De oostelijke gorilla, ook wel de berggorilla is een ernstig bedreigde mens apensoort in  het gebergte Virunga. Congo, Oeganda en Rwanda, waar deze bergketen zich bevind hebben allemaal zo hun eigen redenen om een bezoekje aan onze verre neven & nichten erg duur te maken. Waar Oeganda en Rwanda zich vooral voor behoud van de berggorilla inzetten is het in Congo door chaotische guerrilla en illegale houtkap soms niet helemaal duidelijk wie hier nou eigenlijk iets verdient. En omdat Rwanda nou weer net een stukje exclusiever is verwelkomen we jullie graag in het noorden van het National Park Virunga. Je kan hier bijvoorbeeld bij  Jack Hannah’s Cottages logeren. Tussen de eucalyptus bomen bewoon je een heel romantisch bandaatje. Nou ja, bandaatje… Het zijn luxe minivilla’s met rozenblaadjes op je kingsize boxspring, ontbijt op bed en gin-tonics bij zonsondergang.

Gorilla meeting

En van daaruit ga je op eendaagse trip de bush in om de Gorilla’s te bewonderen. Stil en verscholen diep in het woud luister je naar deze verassing in die andere dimensie. De mensapen uit helaas bijna vervlogen tijden. Een ultra onvergetelijke en extraordinary huwelijksreis experience die je nooit meer gaat vergeten. Het kost wat, maar daarmee draag je ook wel weer bij aan het behoud van deze wonderschone woudmensen.

Oeganda en Rwanda zwarte gorrila aap tussen groene bladeren

6. Doe onze nieuwe off beat tribal trek in Samburu tijdens je huwelijksreis in Oost Afrika

Charlie ploegde ooit met een bevriende maasai door een prikkelig bos om onze good-old Tribal Trek door de Loita hills uit te stippelen. Nu heeft hij net een nieuwe route in Samburu ontdekt. Een hike waarbij natuur, cultuur & rauw avontuur in alle mogelijke manieren op je pad komt. Je gaat van de Lewaso lodge dwars door Samburu land naar Kasigau op de motor. Onderweg spot je giraffen, zebra’s en olifanten. Neem je bikini mee want een duik in de rivier is een lekkere sexy sidekick op deze eye-catcher van Charlie’s Travels. Off the Beaten Track je huwelijksreis beginnen door op je motor dwars door Kenia te gieren.

5. Vlieg over de Okavango delta tijdens je huwelijksreis in Botswana

De archetypische Afrika avonturier – denk Ralph Fiennes in the English Patient- vliegt met de rood-paarse hemel zijn geliefde tegemoet. Zo stel je je Afrika in oude tijden voor. Ook nu is het vliegtuig een fantastische manier om Afrika te verkennen. En dan helemaal de Okavango delta in Botswana. Want door haar ondoordringbaarheid met al dat water een redelijk ongerept en offbeat gebied waar vrijheid blijheid de norm is.
Vanaf de stad Maun vlieg je de delta over in je Cessna. Vlieg jezelf? Prins Harry ging je voor! Lees hier wat voor tips hij geeft over romantisch Botswana! Vanaf zo’n 100 meter hoogte kijken jullie uit over de eindeloze meren, zompige vlaktes en groene moerassen. Aan wildlife echt geen gebrek; dit is pas een voorproefje want eenmaal weer op de grond begint je safari in Bots pas echt goed. Botswana: op de grond en in de lucht glam-safariën als een royal, dat is jullie als koningskoppel toch wel gegund, of niet dan?!

4. Begin je huwelijksreis in Zuid-Afrika met wijnproeven in Stellenbosch bij Casa Mori

Geen beter begin van je honeymoon dan een wijn festijn in Stellenbosch bij de Afrikaans-Engelse familie Mori. Deze wijnboerderij is werkelijk fantastisch – van Viogniers tot Poeully Fumé’s, bubbels van de buren en kaas van de andere buren. Alleen de worst komt van het volgende dorp. Deze plek met zwembad, extremely vet uitzicht is een plek om verliefd te worden en verliefd te blijven. De kamers met openslaande deuren die dan weer uitkomen op je private terras met uitzicht op de hele Stellenbosche vallei is echt subliem. Hoewel je hier niet veel meer doet dan avontuurtjes met elkaar te hebben en flessen wijn leeg te drinken is dit avontuur echt wel de moeite waard. Zie het als een instapper van die wonderful trip door Zuid-Afrika. Lovebirds count yourself lost at Casa Mori…! Peace.

3. Zeil per Dhow in Mozambique en vier je huwelijksreis in Robinson stijl.

Hot & Sexy huwelijksreis? Dat doe je dus in Moz. Want wij vinden Mozambique tegenwoordig de ongekroonde beachy beauty queen met haar 2000 km lange kusten en ontelbare kleine eilandjes in de Indian Ocean. Je kan in Tofo beginnen, Maputo aandoen of Ilha de Mocambique gebruiken als opstap plaats voor je zeiltrip op een eeuwenoude doch ergonomische dhow. Onderweg vraag je aan je schipper of ‘ie je afzet op een onbewoond eiland. How is a honeymoon a honeymoon? Zo dus. Poedelen – butt naked or not – met z’n tweeën is het begin van een levenslange commitment om elk jaar je liefde zo’n enorme boost te geven.

Vergeet ook vooral niet je hengel mee te nemen en een visje voor je liefje te roosteren. Of je laat je varen en eet 3-sterren op de straat in één van de duizenden eettentjes die Mozambique rijk is. Moz is dan hot & sexy, lekker pittig is ze ook! Mozambique per boot, de droom van ieder bruidspaar.

2. Verken op huwelijksreis in Namibië  het luchtruim boven de Fish River Canyon per luchtballon

In het zanderige Namibië dat voor de verandering eens aan de Atlantique ligt, vindt je het kleine broertje van de Amerikaanse Grand Canyon. Romantisch op huwelijksreis in een ruis-stille ballon boven de Fish Canyon in altijd warm Namibië. Wie zit daar in Novemberisch Nederland nou niet op te wachten? Vanuit de luchtballon vlieg je eerst een stukje over de woestijn alvorens je de Canyon betreedt, of eigenlijk bevliegt. Het fijne van een ‘hot air balloon’ is dat je alles zo goed hoort, het geklepper van de zebrahoefjes of het grommen van een leopard kaatst tegen de rotsen omhoog. De immense leegte treft je diep en je voelt jezelf groot en klein tegellijk. Een vogel ben je, een stukje van de natuur, maar always & forever 2-gether.

1. Sharing is caring: Deel die love vibes op lemuren safari in honeymoon Madagascar

Lemuren zijn monogaam. En dat hebben jullie elkaar net ook beloofd toch?! Daarom op nummer één de liefdes diertjes safari op Madagascar. Huwelijksreis bij de lemuren. Deze halfaapjes zijn niet alleen supertrouw, ze zijn ook nog eens heel intrigerend om naar te kijken. Verdrink in hun ogen en waan jezelf in de alienate natuur van Madagascar. Met enorme Baobab bomen van meer dan 1000 jaar oud waar je natuurlijk niet  je naam inkerft maar wel even verliefd onder blijft staan.

In Madagascar zijn de luxe en romantische accommodaties eerder regel dan uitzondering zoals je hier kan lezen. De safari kan je door heel Madagascar maken en afhankelijk van de plek kan je er wandelen of met de auto doorheen. Heb elkaar net zo lief als deze maki’s en je weet zeker dat deze Madagasiërs er nog een schepje bovenop doen met hun gevoos en gevrij. Be inspired.

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Zo dus jij gaat voor die bijzondere huwelijksreis naar Afrika? Wij garanderen je romantiek en libido verhogende off the beaten track actie. No doubt about that. Tune hier in met ons en wij vertellen je alles over de meest onvergetelijke reis ever!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over 7 Romantische off the beaten track huwelijksreis experiences in Afrika?
Powered by