Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hey, wat leuk dat je op reis wil met ons!

Charlie

Hi! Ik ben Charlie. Mijn collega’s en ik helpen je graag verder met al je vragen en het in kaart brengen van je stoutste Afrika-dromen. Geen gekke adders onder het savannegras, no strings attached: wij delen ons aanstekelijke enthousiasme gewoon graag met je. Karibu!

Beoordelingen van reizigers

Geweldige ervaring voor onze safari in Kenia! Fijn om direct contact te hebben met de mensen van de organisatie!
Richelle Jager
Richelle Jager
14:52 09 Jun 19
Wij hebben een geweldige reis gehad door Kenia. Charlies Travels heeft ons de perfecte combinatie geboden van avontuur en relaxing. We hebben enorm genoten van de vriendelijke mensen en de bijzondere plaatsen. Het team van Charlies Travel heeft onze wensen perfect weten te verpakken in een reis. In 1 woord GE-WEL-DIG!
Bas de Kort
Bas de Kort
18:56 06 May 19
Wij hebben een fantastische lustrum reis gemaakt, georganiseerd door Charlies Travel. Als je op zoek bent naar een mooie reis in Afrika, raad ik Charlies Travel zeker aan!Alles was uitstekend georganiseerd: mooie en schone accomodaties, goede tour guides die alle bijzondere plekken in de parken kennen en een gezellige chef die elke dag 3 heerlijke maaltijden maakte. Met dank aan Charlies Travel hebben wij met 10 man alles kunnen ervaren wat Kenia te bieden heeft, in 12 dagen tijd.
Lars van der Schoot
Lars van der Schoot
09:53 25 Apr 19
Twee geweldige weken gehad in Kenia! Tijdens onze reis met Charlies travels hebben we onwijs veel dieren gezien en waren onze reisleiders (Stone & Judah) en kok (Chris) super vriendelijk en behulpzaam. Zonder zorgen zijn we door Kenia gereisd en zijn we veel te weten gekomen over de bevolking, het land en de natuur. Thanks voor deze geweldige ervaring!! Groet,Michael
Michael Warmenhoven
Michael Warmenhoven
09:25 25 Apr 19
Wat een super gave en prachtige ervaring rijker. Ontzettend genoten van de mooie natuur en de vele activiteiten die wij hebben gedaan. Verschillende safari’s zowel op water als op land, hebben ons een mooi beeld gegeven van de omgeving en de dieren die in dit land leven. Helaas niet alle dieren van de big 5 gezien. Echter was het spotten van twee Cheeta’s onder een boom toch wel echt de kers op de slagroomtaart. Mede dankzij de organisatie van Charlies travels is onze reis helemaal compleet gemaakt. Onze drivers en de kok waren twee toppers! Het eten was dan ook elke avond weer een feestje.
Coen van den berg
Coen van den berg
09:06 25 Apr 19
Enorm genoten van mijn prachtige inspirerende reis door Kenia mede dankzij Claudy en het team van Charlie’s Travel! Alles op “maat” gemaakt, precies zoals ik wenste: HEEEL FIJN! Een echte aanraden!! Nogmaals enorm bedankt Claudy!
GC Westerhof
GC Westerhof
19:02 01 Apr 19