Vraag vrijblijvend een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hey, wat leuk dat je op reis wil met ons!

Charlie

Hi! Ik ben Charlie. Mijn collega’s en ik helpen je graag verder met al je vragen en het in kaart brengen van je stoutste Afrika-dromen. Geen gekke adders onder het savannegras, no strings attached: wij delen ons aanstekelijke enthousiasme gewoon graag met je. Karibu!

Beoordelingen van reizigers

Toporganisatie! We hebben een super ervaring gehad in Kenia met de meest gave activiteiten. Heldere communicatie zowel voor als tijdens de reis. Echt een aanrader en als we weer naar Afrika gaan boeken we zeker weer met Charlie's Travels.
Michelle Fakkert
Michelle Fakkert
15:34 27 Oct 19
Wij hebben echt enorm genoten van onze reis door Kenia & Zanzibar. Dankzij Charlie's Travels hebben we op de mooiste plekken kunnen overnachten en fantastische activiteiten gedaan. De communicatie was heel fijn en alles was tip top geregeld. Wij hebben tijdens de reia regelmatig tegen elkaar gezegd: "Wat zijn wij blij dat wij dit allemaal met Charlie's Travels hebben geregeld!"
Jasper Eisses
Jasper Eisses
05:35 13 Oct 19
Een fantastische reis gehad. Verschillende activiteiten ondernomen, alles was tot in de puntjes geregeld. Je kon ze altijd bereiken als je ze nodig had!Een top organisatie dus!!!
Nina de Vooght
Nina de Vooght
15:38 23 Sep 19
Een fantastische reis gehad. Verschillende activiteiten ondernomen, alles was tot in de puntjes geregeld. Je kon ze altijd bereiken als je ze nodig had!Een top organisatie dus!!!
Nina de Vooght
Nina de Vooght
15:38 23 Sep 19
Top, echt een fantastische reis door Oeganda gehad. Self-drive met alles erop en eraan (safari, apen, natuur, chillen en feesten). Bijna alles was top gefixt, en als het dat niet was, werd het binnen 10 seconden geregeld. 100% aan te bevelen! Vooral omdat volledig zelf een groepsreis door Afrika regelen een hoop onduidelijkheid en gestress kan opleveren.
Piet
Piet
12:04 28 Aug 19
We zijn net terug van een geweldigde lustrumreis! Eerste 1.5e week bomvol avontuur met een fietssafari, bootsafari en als absoluut hoogtepunt de motortsafari door de magadi woestijn. De begeleiding in het kiezen van de locatie, het programma en ter plaatse waren professioneel en sloot goed aan op onze wensen. Al met al hadden we hoge verwachtingen van de reis, die ook nog eens overtroffen zijn!Bedankt Charlies voor deze vette reis!
Maarten Weekenborg
Maarten Weekenborg
13:14 21 Aug 19
Met een groep meiden door Zuid Afrika reizen was nog nooit zo makkelijk. Dankzij Charlie’s travels bestond onze reis uit de perfecte balans tussen relaxen, avontuur en lekker eten, aansluitend op onze wensen en, ook belangrijk voor studenten, ons budget. Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor wij van een zorgeloze vakantie hebben kunnen genieten en het mooiste van Zuid Afrika hebben mogen ervaren! Ik zou adviseren om op elke plek minimaal 2 nachten te blijven, zodat je de tijd hebt om de plek te ontdekken of om bijvoorbeeld een hike te doen.
Emma van der Staay
Emma van der Staay
05:55 15 Aug 19
Avontuur. Dat wilden we. Geen standaard routes of afvinklijstjes. Wel originele verblijfplaatsen met een fijne afwisseling tussen comfort en basic kamperen. Ook wilden we meer zien dan de traditionele big five; we wilden ondergedompeld worden in alle rijke facetten van dit fascinerende land. Oh ja, ons gezelschap bestond uit 6 volwassenen en 7 kinderen in de leeftijd van 8 tot 11. Derek van Charlie's travel begreep precies wat wij zochten en heeft de ideale reis samengesteld. Het was te gek! Fantastisch geregeld, onvergetelijke verblijfplaatsen, waanzinnig en onverwacht lekker eten, zonder uitzondering toffe gidsen. En er ging ook wel eens iets mis. Hoe fijn dat we dan in directe verbinding stonden met Dorcas. Zij loste alles in no-time op. Dat gaf zoveel vertrouwen! Het enthousiasme van het Charlie's Travel team werkt aanstekelijk. Wij zijn fan!!
Rob Groot
Rob Groot
19:37 12 Aug 19
We hebben een rondreis gemaakt door Kenia met 3 gezinnen waarvan 7 Kinderen. Wat hebben ze ons een fantastische vakantie bezorgd. Echt wat anders en super geregeld!! Zoveel gezien en zoveel variatie. Van een streettour door de sloppenwijken van Nairobi tot glamping in de Maasai Mara met een privé kok en eigen drivers. We zijn 3 weken weggeweest maar het lijkt wel 6!! Een echte aanrader en we gaan vast nog eens naar Afrika!
Nicole Diepenbach
Nicole Diepenbach
06:54 09 Aug 19
Geweldige ervaring voor onze safari in Kenia! Fijn om direct contact te hebben met de mensen van de organisatie!
Richelle Jager
Richelle Jager
14:52 09 Jun 19
Wij hebben een geweldige reis gehad door Kenia. Charlies Travels heeft ons de perfecte combinatie geboden van avontuur en relaxing. We hebben enorm genoten van de vriendelijke mensen en de bijzondere plaatsen. Het team van Charlies Travel heeft onze wensen perfect weten te verpakken in een reis. In 1 woord GE-WEL-DIG!
Bas de Kort
Bas de Kort
18:56 06 May 19
Wij hebben een fantastische lustrum reis gemaakt, georganiseerd door Charlies Travel. Als je op zoek bent naar een mooie reis in Afrika, raad ik Charlies Travel zeker aan!Alles was uitstekend georganiseerd: mooie en schone accomodaties, goede tour guides die alle bijzondere plekken in de parken kennen en een gezellige chef die elke dag 3 heerlijke maaltijden maakte. Met dank aan Charlies Travel hebben wij met 10 man alles kunnen ervaren wat Kenia te bieden heeft, in 12 dagen tijd.
Lars van der Schoot
Lars van der Schoot
09:53 25 Apr 19
Twee geweldige weken gehad in Kenia! Tijdens onze reis met Charlies travels hebben we onwijs veel dieren gezien en waren onze reisleiders (Stone & Judah) en kok (Chris) super vriendelijk en behulpzaam. Zonder zorgen zijn we door Kenia gereisd en zijn we veel te weten gekomen over de bevolking, het land en de natuur. Thanks voor deze geweldige ervaring!! Groet,Michael
Michael Warmenhoven
Michael Warmenhoven
09:25 25 Apr 19
Wat een super gave en prachtige ervaring rijker. Ontzettend genoten van de mooie natuur en de vele activiteiten die wij hebben gedaan. Verschillende safari’s zowel op water als op land, hebben ons een mooi beeld gegeven van de omgeving en de dieren die in dit land leven. Helaas niet alle dieren van de big 5 gezien. Echter was het spotten van twee Cheeta’s onder een boom toch wel echt de kers op de slagroomtaart. Mede dankzij de organisatie van Charlies travels is onze reis helemaal compleet gemaakt. Onze drivers en de kok waren twee toppers! Het eten was dan ook elke avond weer een feestje.
Coen van den berg
Coen van den berg
09:06 25 Apr 19
Enorm genoten van mijn prachtige inspirerende reis door Kenia mede dankzij Claudy en het team van Charlie’s Travel! Alles op “maat” gemaakt, precies zoals ik wenste: HEEEL FIJN! Een echte aanraden!! Nogmaals enorm bedankt Claudy!
GC Westerhof
GC Westerhof
19:02 01 Apr 19