Volg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde linkVolg een handmatig toegevoegde link

BEDANKT VOOR JE SUPPORT!

Doordat je deze pagina hebt geopend zijn wij alweer een stukje verder bij het bereiken van ons hogere doel!

Draag je steentje bij, zo doe je dat:

Wat leuk dat je mee wilt helpen met het behalen van onze missie: mensen een andere kant van het bevooroordeelde continent Afrika laten zien, een nieuwe manier van reizen te promoten, en geld ophalen voor lokale partners en projecten die staan voor natuurbehoud.

SPREAD THE WORD

Vertel je vrienden en familie over ons video-kanaal! Hoe meer kijkminuten, hoe meer lokale partners met ons de crisis doorkomen. Hier nogmaals de link die je kan kopiëren en plakken op WhatsApp, Facebook, LinkedIn, Instagram.

Plak er onderstaande tekst bij – en klaar is Kees!

Kijk dit videokanaal voor een goede dosis vakantiegevoel! Voor iedere film die je kijkt doneert Charlie’s Travels €0.10 aan een project dat jij mag kiezen!

INSTAGRAM STORIES

Ben jij Instafamous, een ervaren Instagrammer of iemand die nog niet weet hoe je een Instagram Story moet plaatsen? Alle hulp is welkom! We hebben een aantal leuke stories gemaakt die je kan downloaden en delen. Hoe het werkt:

Download vanaf je computer de bestanden hieronder en verstuur ze naar je Email of WhatsApp om ze vervolgens via je telefoon op je eigen Instagram kanaal te plaatsen. Je kan me ook WhatsAppen op +254 (0) 718 833 309 – dan stuur ik de foto’s en video’s direct naar je toe.

FILM TEASERS DELEN OP JE STORIES

De laatste optie, en misschien wel de makkelijkste: houd onze Social Media kanalen in de gaten en deel onze berichten op je eigen tijdlijn! 

Voorbeeld: op Instagram blijven we korte teaser video’s posten van video’s uit ons Charlie’s and Chill kanaal. Ga naar ons Instagram kanaal, klik op het bericht en klik vervolgens op het ‘papieren vliegtuigje’ om ons bericht in jouw Instagram Stories te delen.

Uhhh, wat bedoel je? Bekijk het hier!

DOWNLOADS

Hieronder vind je downloads met het beeldmateriaal. Vergeet niet ons verhaal te delen! Voorbeeld:

Charlie’s Travels heeft met zelfgeproduceerde, bingewatch-waardige reisdocumentaires een video-kanaal gelanceerd. Reisdocumentaires die je niet alleen een virtuele trip naar het Afrikaanse continent brengt, maar ook kennis laten maken met een vernieuwende manier van reizen én met hun lokale partners: die nu ook zonder werk zitten. Want niet alleen in Nederland ligt de reiswereld op z’n gat, maar ook in Afrika. Deze partners worden in tegenstelling tot Nederlandse ondernemers in de toerismesector niet ondersteund door de overheid. Wij als kijkers hoeven alleen maar achterover te leunen en maken al een duurzame impact: Charlie’s Travels stopt namelijk voor iedere kijk-minuut een bedrag in een potje voor een project dat jij mag kiezen!

DOWNLOAD STORIES OVER DUURZAAM REIZEN

Mannen bij de barbecue voor een hutje in de Amboseli

Download hier >>

DOWNLOAD STORIES VAN MOOIE TRAVEL DOCU’S

Charlie geeft een handshake aan een Keniaanse man

Download hier >>

DOWNLOAD FOTO’S VOOR JE INSTAGRAM STORIES

Charlie houdt een grote vis vast samen met iemand anders

Download hier >>

REISMEDIA, INFLUENCERS & BLOGGERS

Mede-reisliefhebbers, hopelijk wil jij ook bijdragen aan een betere reiswereld voor ons allen. We zijn een paar campagnes op touw aan het zetten waarin we met elkaar een verschil kunnen maken. Laat alsjeblieft je gegevens achter dan neem ik persoonlijk contact met je op en dan zien we hoe we elkaar kunnen versterken.

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!