ER ZIJN AL 44 STAMMEN IN KENIA….

..EN WIJ GAAN DE 45STE OPZETTEN

Join the tribe! Ga aan de slag als ambassadeur voor Charlie’s Lustrumreizen in Nederland en kom een week op onze kosten naar Afrika!

Charlie’s Lustrumreizen, een label van Charlie’s Travels, gaat een eigen tribe van mooie studentikoze ambassadeurs opzetten! 8 regio’s, 8 koppels, één team, één tribe! Samen gaan we een bizarre week door Kenia reizen, om jullie vervolgens als bloeddorstige salestijgers los te laten op de rest van studentikoos Nederland. Word wijs en lees meer:

Wie ben jij? 

Jij bent student en lid van een studentenvereniging, je beschikt over een groot netwerk en een goede babbel. Daarnaast ben je reislustig, en bij voorkeur al gek van Afrika!

Verdere eisen:

 • Woonachtig in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Leiden, Delft, Wageningen, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Breda of Eindhoven;
 • Woont nog minimaal 12 maanden in je studentenstad en bent gedurende die 12 maanden beschikbaar voor Charlie’s Lustrumreizen;
 • Beschikbaar tijdens de “inwerkweek” (lees: vette reis maken door Kenia met de Tribe!) van 21 tot 30 september!

En wat ga je doen?

Het idee is dat je van 21 - 30 september op onze kosten een week naar Kenia komt om tijdens een ziek avontuurlijke trip ingewerkt te worden! Vervolgens ga je samen met je mede-ambassadeurs uit je stad in Nederland keihard beuken (lees: je netwerk benutten) om leads onze kant op te sturen. Klinkt goed, maar hoe dan?!

 • Jij infiltreert in jouw studentenstad en de verenigingen om volledig op de hoogte te zijn van elke jaarclub, ieder dispuut of elk gezelschap dat een lustrumreis overweegt. Een soepel telefoontje en op de koffie is genoeg om een eerste lead aan te dragen.
 • Charlie’s Tribe is het uithangbord van Charlie’s Lustrumreizen in Nederland. We willen vaker op evenementen staan (en misschien wel zelf evenementen organiseren). En jullie zijn de bofkontjes die mogen flaneren op deze feesten!

Wat bieden wij?

Buiten dat je onderdeel mag zijn van Kenia’s eerste Nederlandse tribe en een lekker opstekertje hebt voor je CV, hebben we ook de volgende benefits voor jou op een rijtje gezet:

 • Een waanzinnige reis naar Kenia eind september waar je in sneltreinvaart samen met de andere Tribe members Kenia ervaart; jullie gaan met de matatu (gepimpte bus) door Nairobi, op motor safari door de Magadi-woestijn naar Lake Natron en sluiten af in een villa aan de Keniaanse kust. Tussendoor worden jullie helemaal bijgespijkerd over alles wat je moet weten over Charlie’s Travels, Lustrumreizen en Afrika Lees hier meer over hoe Charlie's Tribal Week er precies uit gaat zien!
 • Een gepaste netto vergoeding per lead: € 25 bij het aandragen, € 200 als de deal gesloten is, dus dit kan aardig oplopen! Natuurlijk ook een extra bonus als je de meeste leads van je Tribe aandraagt… Let the games begin!
 • Bij het behalen van targets gaan we hele vette team trips organiseren.
 • Mogelijkheid om als tourleader mee te gaan op lustrumreizen. Dan knal je dus twee weken met een groep van mooie gekken het continent door. Niet mis!
 • Leren over zakendoen in Afrika als snelgroeiende startup. Charlie’s Travels is in minder dan 2 jaar van een eenmanszaak naar een 35-man tellende reisorganisatie gegroeid. We know what we’re talking about!
 • Uitzicht op een fulltime functie bij Charlie’s Travels of Charlie’s Lustrumreizen op de jungle villa in Nairobi.

Wat moet ik doen?

LET OP NIEUWE DEADLINE VOOR DE VETSTE BIJBAAN VOOR STUDEREND NEDERLAND: Stuur je sollicitatie voor 5 augustus in naar lustrumreizen@charlies-travels.com. Brieven vinden we saai, laat alvast wat enthousiasme zien met een filmpje, presentatie of een kijkdoos.

Vertel in de begeleidende e-mail ook wat over:

 • Bij welke vereniging je zit en hoeveelste jaars je bent;
 • Hoe je studie verloopt, studiepunten, aankomende jaren, etc;
 • Carrièreplannen, ambities, en voeg je cv toe als je die hebt!

   

Over Charlie’s Travels

Charlie’s Travels (“CT”) organiseert tailor made off the beaten track reizen in Oost- en Zuidelijk Afrika voor jaarclubs, disputen, vriendengroepen, families en koppels. Afrika is booming en reizigers willen steeds vaker het “echte” Afrika ervaren – een standaard reis voldoet niet langer. Charlie’s Travels biedt zelfgemaakte experiences, die je nergens anders kunt vinden.

Lees hier over de avonturen van onze Lustrumreizigers

dispuutsreis naar Afrika
Bij Charlie’s Travels hebben we inmiddels heel wat ervaring met het organiseren van lustrumreizen, maar toen onze Jona met het plan kwam om zijn hele dispuut naar Afrika te halen moesten we wel even kijken: kunnen we genoeg motoren regelen? En zijn
Charlie's Tribal Week
Yes! Natuurlijk beginnen we eerst in Nairobi. Hier is het hoofdkwartier van de tribe gevestigd. We gaan onze studentenstad ontdekken op een manier zoals alleen échte tribers dat kunnen doen. We nemen het OV over en scheuren in een matatu door de
lustrumreis naar Kenia
Waar gaat de lustrumreis naartoe als één van de JC’ers een off the beaten track reisbureau in Oost-Afrika runt?! That’s right: mijn 2e lustrumreis naar Kenia en Tanzania mocht ik van A tot Z organiseren! Inzicht werd gevraagd, niet gegeven. Deze reis

MEER WETEN? Laat je e-mailadres achter en we sturen je meer info!

TOP