• Zuid-Afrika

    “Drie weken lang reisde ik door Zuid-Afrika om uit te zoeken hoe je dé off-the-beaten-track experience kan beleven in dit moderne Afrika! Zuid-Afrika is nieuw terrein; Goed georganiseerd, perfecte wegen, mooie accommodaties en bovenal: stápels pensionado’s. Niet echt een plek voor een off the beaten experience. Of toch?”

    – Charlie

    Krijg reisadvies op maat

Zuid-Afrika

“Drie weken lang reisde ik door Zuid-Afrika om uit te zoeken hoe je dé off-the-beaten-track experience kan beleven in dit moderne Afrika! Zuid-Afrika is nieuw terrein; Goed georganiseerd, perfecte wegen, mooie accommodaties?”

– Charlie

Krijg reisadvies op maat
Home » Bestemmingen » Zuid-Afrika

Meer over dit land

Afrika kaart Zuid-Afrika
Off the beaten track
Geschikt voor families?
Makkelijk om hier te reizen?

Over Zuid-Afrika

Waar jullie Zuiderburen Vlaamse frieten in de frituur gooien, zetten de onze de fik in de braai! Zuid-Afrika wordt door veel mensen gezien als de ultieme vakantiebestemming in Sub-Saharisch Afrika, en met een reden! Met de perfecte mix tussen Afrikaans avontuur en sterke Europese (Nederlandse!) invloeden is dit het Afrika instapmodel.

Het gigantische land heeft een divers arsenaal aan landschappen, uitzichten, activiteiten, en een imponerende geschiedenis. De kers op de kaart van elk Zuid-Afrikaans avontuur is natuurlijk the mother city Kaapstad of cultureel Johannesburg! Omdat het land zo groot is hebben we het opgedeeld in twee routes: de Garden Route en de Eastern Loop. Lees hieronder meer over de verschillende routes en bekijk welk gebied het beste past bij jou vakantiestijl! Voor reizigers met genoeg tijd kan altijd een combinatie gemaakt worden met het beste van beide 🙂

Bekijk onze voorbeeld reizen van de Garden Route:

Bekijk onze voorbeeld reizen van de Eastern Loop:

Bekijk onze films over Zuid-Afrika!

Durban Coast & Drakensberg. Neem je tijd, Zuid-Afrika is te groot om in 1x te zien. Bezoek dan een keer het off the beaten track noordoosten van het land, daar schijnt de zon in de Zuid-Afrika winter.

Wild Coast & Garden Route: Zuid-Afrika kent grote trekpleisters maar wat heeft het land nog meer te bieden naast deze toeristische attracties?

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Zuid-Afrika?