• Combinatiereis Kenia & Oeganda

    “Tijdens een reis door Kenia en Oeganda worden de wensen van elk type reiziger in vervulling gebracht. Van uitgestrekte savannes tot groene wouden en van hoge bergketens tot diepe meren, het landschap van deze twee landen is verrassend divers. Spot de BIG 5, maak kennis met verschillende, authentieke culturen en ontdek de parelwitte stranden van Oost-Afrika”.

    – Charlie

    Krijg reisadvies op maat
Home » Bestemmingen » Combinatiereis Kenia Oeganda

Meer over deze combinatiereis

Off the beaten track
Geschikt voor families?
Makkelijk om hier te reizen?

Over Kenia + Oeganda

Tijdens een combinatiereis Kenia en Oeganda worden de wensen van elk type reiziger in vervulling gebracht. De avonturier, sportieveling, natuurliefhebber, zonaanbidder en de cultuursnuiver halen hun hartje hier op! Oeganda, de Pearl of Africa, staat bekend om zijn glooiende, groene gebieden in het westen en droge vlakten in het hoge noorden. In dit land kun je onze verre familie ontmoeten: ga op bezoek bij de gorilla’s of spot luidruchtige chimpansees die slingeren tussen de bomen. Ontspan bij de prachtige, mystieke meren of stap in de mokoro voor een bijzondere kanotocht. Leer alles over de authentieke cultuur van de Karamojong en breng een nachtje door rondom het kampvuur met de Karamoja-krijgers.

Een safari mag natuurlijk niet ontbreken. Kenia leent zich perfect voor de ultieme safari! Spot niet alleen wildlife vanuit je auto, maar probeer eens een fietssafari, bootsafari of motorsafari en ervaar het gevoel van ultieme vrijheid! Ga naar de kust voor een mengelmoes aan culturen en niet te vergeten prachtige, parelwitte stranden aan de azuurblauwe Indische oceaan. Prachtig snorkelen en duiken of juist smeren, keren en boekjes lezen: de mogelijkheden zijn hier eindeloos!

Voorbeeldroutes

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Tijdsverschil

+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Vluchttijd

Vanaf 8 uur vliegen

Beste reistijd

Januari, juli t/m september, december

Ideale lengte van de reis

Tussen de 21 en 28 dagen

Even wat sfeer proeven?

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!