• Combinatiereis Kenia & Tanzania

    “Een combinatiereis door Kenia en Tanzania is voor vele een safari droom die uitkomt. Maar het is meer dan alleen safari. Het is ongelofelijk mooi en divers: natuur, wildlife, bergen, kleurrijke stammen, tropische stranden, charmante dorpjes en enerverende steden; Kenia en Tanzania hebben het allemaal! Een mooie reis als je op zoek bent naar het Afrika zoals je dat van de foto’s kent”.

    – Charlie

    Krijg reisadvies op maat
Home » Bestemmingen » Combinatiereis Kenia Tanzania

Meer over deze combinatiereis

Off the beaten track
Geschikt voor families?
Makkelijk om hier te reizen?

Over Kenia + Tanzania

Kenia en Tanzania, dé safari landen van Oost-Afrika. 6 nationale parken die jullie de grootste wildpopulatie van Afrika laten zien, vergeet je verrekijker niet omdat de kans groot is dat jullie de big-5 zullen gaan spotten. Maar er is meer dan safari. Van adembenemende natuur tot inspirerende cultuur: de inheemse volkeren laten je dit op z’n puurst ervaren en zullen je wereldbeeld verbreden.

Deze combinatiereis zal voor veel hoogtepunten zorgen.  Van slapen bij de Maasai tot aan stofhappen achterop de motor in een national park, van de lekkerste chapati’s leren maken van Mama Rose tot aan staarwedstrijden met hippo’s in Lake Naivasha en van samen met ex-straatjongeren de puurheid van een stad ontdekken tot aan wandelen in een stukje  niemandsland met geweldige uitzichten. Benieuwd welke hoogtepunten een combinatiereis in Kenia en Tanzania nog meer te bieden heeft?  Wij hebben de mooiste routes en verborgen pareltjes voor je ontdekt en willen het je dolgraag laten zien. Vragen? Onze specialisten helpen je graag verder: vraag een gratis reisvoorstel aan of  start een chat!

Voorbeeldroutes

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

Tijdsverschil

+1 uur zomertijd, +2 uur wintertijd

Vluchttijd

Vanaf 8 uur vliegen

Beste reistijd

Januari, februari, juni t/m december

Ideale lengte van de reis

Tussen de 14 en 18 dagen

Even wat sfeer proeven?

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!