• Snelle beslissers voordelen

    De volgende zomervakantie lijkt mijlenver weg. Je probeert je te verheugen op de gezellige kerstdagen die gaan komen, in plaats van weg te dromen bij de parelwitte stranden van Mozambique, wuivende palmbomen in Kenia, hippe Zuid-Afrikaanse steden en de glooiende groene heuvels van Oeganda. Toch willen wij je alvast wat dromerige content laten zien, want vroeg je zomervakantie boeken heeft zo zijn voordelen!

Waarom je alvast onze dromerige content moet bekijken:

  • Vroegboeken wordt beloond! De vliegticket prijzen zijn vaak lager omdat vliegmaatschappijen snelle beslissers een flinke korting geven.
  • Wachten op een last minute deal is risicovol wanneer je niet erg flexibel bent in het opnemen van je vakantiedagen – de keuze is reuze wanneer je op tijd je vakantie boekt: wij zoeken de mooiste lodges en meest knusse Airbnb’s voor je uit, afgewisseld met unieke activiteiten.

Bijzondere homestays zijn nog beschikbaar

Wanneer je in alleen maar in resorts of hotels zit, krijg je bar weinig mee van wat zich nou echt afspeelt in het dagelijks leven. Neem bijvoorbeeld Mama Rose, die speciaal voor onze reizigers haar huishouden openstelt. Samen koken in haar traditionele keuken, wandelen op haar shamba’s en gezellig kletsen met de familie. Een unieke ervaring die voor diversiteit in je trip zorgt.

Onze favoriete lodges zijn nog niet volgeboekt

Vanuit de groene Taita Hills, waar Mama Rose woont, kun je doorreizen naar de uitgestrekte, droge savanne van Lumo Conservancy. Je rijdt binnen twee uur tegen een opzichzelfstaande heuvel aan waar Lions Bluff Lodge staat te schitteren. Over droomaccommodaties gesproken! Je slaat je balkondeuren open en kijkt uit op de hoogste berg van Afrika: de Kilimanjaro. Met een beetje geluk marcheert er een troep olifanten voorbij terwijl jij met een wijntje in je hand de wijd uitgestrekte savanne in je opneemt.

samenwerking charles en mama rose geven elkaar een hand

OVERTUIGD? ONZE AFRIKA-EXPERTS ZITTEN KLAAR!

Self-drive mogelijkheden

Of Namibië, waar eindeloze zandvlaktes met gigantische roodbruine duintoppen je beeld vullen. De ideale vakantiebestemming voor een rauw Afrika avontuur, waar je zelf met je 4×4 door de woestijn scheurt. Je gooit je daktent omhoog, steekt de barbecue aan en klapt de kampeerstoeltjes open. Zie jij jezelf al rondcrossen met een mooie gehuurde bak? Dan is op tijd boeken een must!

Unieke experiences

Of wat dacht je van een motorsafari in de woestijn of een speurtocht met een van onze lokale gidsen door een Afrikaanse stad? Om niet in de toeristenstroom te belanden is het goed om de meest bijzondere activiteiten vast te leggen. Veel unieke, eigen routes willen wij niet laten overlopen met toeristen: een echte off the beaten track ervaring, maar helaas dus maar beperkt beschikbaar.

vroegboekkorting afrika
motor rijden in Magadi met giraffe op de achtergrond

Last but not least:

  • Voel je de boek-stress al opkomen? Onze specialisten zitten klaar om te kijken wat voor een reis bij jullie past. Begin maar alvast met het in elkaar knutselen van een afstreepkalender, want vanaf het moment dat je geboekt hebt vallen de zorgen van je af en kun je iedere dag dromen over de Afrikaanse zon. 

Daarom met Charlie’s Travels naar Afrika

WE ZIJN "ON THE GROUND" in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +31 6 28 487 271, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!