• 4x4 roadtrip in de Noordkaap

    Hoe kun je alle highlights van de Northern Cape aftikken? Tijdens een ruige, off the beaten track-roadtrip natuurlijk! In een 4×4 tuf je door waanzinnige, desolate landschappen, waarbij de diversiteit zich aan je autoruit voorbij trekt. Je komt bijna niemand tegen en de wereld lijkt wel alleen van jou!

Meer over deze highlight

Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Leeftijd: 0+
Prijs: €€€

Meer over deze highlight

1
Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Off the beaten track route

Ontdek het grote geheim van Zuid-Afrika.. de Northern Cape! Een gigantisch niemandsland waar je urenlang in je 4×4 kunt rijden zonder iemand tegen te komen. Het is het ongerepte Zuid-Afrika, off beat en geeft je de volledige ‘alleen op de wereld’-experience. De Noordkaap is de grootste en meest dunbevolkte provincie van Zuid-Afrika. Grenzend aan Botswana en Namibië is het een land van extremen: hoge temperaturen in de zomer en vrieskoude nachten in de winter. Het landschap bestaat uit rode zandduinen, een enorme rivier omringd door groene wijnvelden en afgelegen natuurparken. Af en toe kom je een dorpje tegen dat uit niet meer dan een straat bestaat en waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan.. Off the beaten track! Kgalagadi Transfrontier National Park is een hoogtepunt in deze route. In dit woestijnachtige park vind je de stoere leeuwen met zwarte manen die zich hebben aangepast aan dit droge gebied. Daarnaast is de kans groot dat je hier cheeta’s én hyena’s spot. Een unieke desert safari!

Onmisbare stops

Stop ook zeker bij de Augrabies Falls: een bizar natuurverschijnsel midden in een woestijngebied. Liefhebbers van flora komen aan hun trekken in Tankwa Karoo National Park, waar je een enorme diversiteit aan planten en bloemen vindt en vooral in september een magische plek is vol kleurrijke bloemenvelden. Sla tijdens deze roadtrip de West Coast zeker niet over: aan deze ruige kustlijn vind je gezellige stadjes waar je kan genieten van vers seafood en de meest unieke en afgelegen campsites direct aan de kust! Sluit de reis ontspannen af in de wijnlanden rondom Kaapstad, waar je geniet van wat welverdiende luxe na een avontuurlijke trip.

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Zuid-Afrika

Daarom met Charlie’s Travels naar Zuid-Afrika

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over ZUID-AFRIKA – 4×4 Roadtrip in de Noordkaap?
Powered by