• Cultureel Mombasa

    Een smeltkroes van culturele invloeden, funky straatjes en een chille coastal vibe. Mombasa heeft dan misschien geen geweldige reputatie, maar wij laten je graag zien waarom deze stad wel degelijk zijn charme heeft!

Africa Inside Out project

Mombasa, een smerige havenstad of een verborgen tropisch paradijsje? Wij gingen voor je op onderzoek uit! Mombasa heeft misschien geen geweldige reputatie, maar geloof ons als we zeggen dat deze stad een onweerstaanbare charme heeft!

Rijke geschiedenis

Een smeltkroes van culturele invloeden, funky straatjes en chille coastal vibes. Stoppen bij dit urban pareltje is een must! Je vindt hier invloeden van over de hele wereld: overblijfselen van het Britse imperialisme, invloeden vanuit India, het Midden-Oosten, de lokale cultuur en zelfs restanten van de Portugese koloniale tijd. Het heeft een rijke geschiedenis, maar ook zeker een donker verleden. Mombasa was een belangrijk centrum voor de slavenhandel.

Ontdek de kustcultuur

Mombasa heeft ook de tropische stranden, all inclusive resorts en palmbomen. Dat is eigenlijk waar de standaard toerist vaak voor komt. Gelukkig zijn wij van de gebaande paden afgeweken voor de echte experience van de lokale cultuur! Bezoek bijvoorbeeld de markt in Old Town en proef de mengelmoes van alle verschillende culturen die de stad rijk is. Wij hebben een wandelroute voor je ontwikkelt waarbij je de kustcultuur leert kennen en de bijzondere kuststad goed leert kennen. Lees hier meer over wat je kunt doen in Mombasa.

mombasa centrum tusks
mombasa terminal sgr train

Daarom met Charlie’s Travels naar Kenia

WE ZIJN "ON THE GROUND" in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!