• Dolphin Coast

    Ben je op reis in Zuid-Afrika en voel je de behoefte om een koud drankje weg te slurpen met zand tussen je tenen en het geraas van de golven van de Indische Oceaan op de achtergrond? Dolphin Coast is dan één van de idyllische bestemmingen waar je precies dit kunt doen!

Rondzwemmende tuimelaar-families

Dolphin Coast, ook wel North Coast genoemd, ligt aan de Indische Oceaan, vlakbij het plaatsje Durban. Dolphin Coast heeft de naam te danken aan… Juist: Tuimelaar-families die regelmatig vrolijk langs de kust zwemmen en door de helderblauwe golven heen springen. Maar Dolphin Coast is meer dan dat: kilometerslange zandstranden, genesteld tussen fruit- en suikerrietplantages aan de ene zijde, en de azuurblauwe Indische Oceaan aan de andere zijde.

Wat te doen in Dolphin Coast?

Aan de kust vind je enkele dorpjes: Umhlanga, Ballito of Salt Rock. Wat je kunt verwachten bij deze dorpjes? Veel vakantiewoningen – behoorlijk populair onder gepensioneerden – en groene duinen, met hier en daar moderne winkelcentra. Wat kun je allemaal doen in Dolphin Coast behalve naar dolfijnen zwaaien? Een echte waterrat? Langs de stranden van Dolphin Coast zijn er tal van surfschooltjes waar je een board kunt huren, met wapperende haren over het strand kunt rennen en nonchalant de helderblauwe golven kunt pakken. Misschien word je onderweg wel vergezeld door de vriendelijke dolfijnen! Wanneer er een lekker windje staat, kun je hier ook uitstekend kiten, of lekker uitwaaien tijdens een lange, stevige strandwandeling over de gigantisch mooie stranden. Als je in een wat minder actieve bui bent, bezoek dan één van de vele cafeetjes of barretjes die uitkijken over de oceaan. Niet alleen geniet je hier van een verkoelend drankje, maar ook heb je hier vers seafood om je vingers bij af te likken!

dolphin coast zuid-afrika
Surfborden in het zand

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Zuid-Afrika

Daarom met Charlie’s Travels naar Zuid-Afrika

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Dolphin Coast?
Powered by