• Door kruis de Canyon - Fish River Canyon

    De Fish River Canyon is na de Grand Canyon de langste canyon ter wereld. De kloof is zo’n 160 km lang, 27 km breed en op sommige plaatsen zelfs 550 meter diep. Het kronkelende ravijn doet niet onder aan zijn Amerikaanse grote broer, zeker omdat je hier geen hordes toeristen tegenkomt! Je bent haast alleen bij deze gigantische Fish River Canyon, en deze solitude maakt het een once in a lifetime experience.

Spot Vogels en Sundowners

Na een flinke daling hike je in de canyon stroomafwaarts langs een rivierbedding waar je verschillende watervogels kunt spotten: onder andere de beroemde African Fish Eagle. Overnacht aan een natuurlijk zwembad tussen een oude rotsformatie en geniet van een welverdiende sundowner. Cheers!

Hiking trail

De ultieme manier om de Fish River Canyon te ontdekken is tijdens een hiking trail, waarbij je IN de canyon slaapt! Je kan kiezen voor een of meerdere overnachtingen, net hoe avontuurlijk en fit je bent. 😉 In het eerste deel van de hike loop je zo’n 15 kilometer door het midden van de kloof. Bij aankomst in het kamp geniet je van een koud drankje terwijl de zon ondergaat boven de vlaktes van de kloof… Magisch! De tweede dag loop je bijna 18 km stroomafwaarts door een rivierbedding, waar je verschillende watervogels kunt spotten. Het kamp voor nacht 2 bevindt zich bij een natuurlijk zwembad tussen een eeuwenoude rotsformatie: het Namaqua Metamorfic Complex. Ook hier kan een sundowner natuurlijk niet ontbreken!Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Namibië

Daarom met Charlie’s Travels naar Namibië

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Doorkruis de Canyon – Fish River Canyon?
Powered by