• Erindi Game Reserve

    Een van de weinige, maar zeer succesvolle Game Reserves van Namibië; Erindi. Je vindt hier zo’n beetje al het wildlife en er wordt extreem goed voor deze beesten gezorgd.

Game Reserve uit het boekje

Zoals we in Kenia een aantal super conservancies fantastisch vinden, is ook Erindi een game reserve uit het boekje. Deze conservancy vangt tal van bedreigde diersoorten op, houdt ze nauwlettend in de gaten en verzorgt ze bijzonder nauwkeurig. Er lopen op dit moment meer dan 10 verschillende soorten projecten waarbij ze wildlife met een zeer lage overlevingskans opvangen en begeleiden, om ze uiteindelijk weer in het wild los te laten.

Selfdrive

Dit goed georganiseerde park maakt dat het heel gemakkelijk is om hier met selfdrives wildlife te spotten. Ook biedt het park verschillende opties om op een totaal andere manier gamedrives te doen. Wat dacht je van Bush Walks, Cheetah Walks, Tracking Game Drives of Night Game Drives, super toffe experiences!! De absolute meerwaarde van een conservancy ten opzichte van een normaal national park is dat je niet alleen wildlife zal spotten, maar er ook heel veel over kunt leren. De guides binnen deze parken zijn zo enorm dedicated met deze dieren bezig en kunnen je alles vertellen wat je ooit hebt willen weten over wildlife! David Attenborough is er niets bij!

Accomodatie

Je hebt hier luxe suites voor de big spenders en de ultieme glamping experiences voor de avontuurlijke survivalist (nog steeds mega luxe). De accommodaties binnen de Erindi Conservancy zijn fabuleus. Niet alleen omdat ze jou hier op je wenken bedienen en verwennen met super lekker eten, maar ook omdat de verblijven zich middenin het park bevinden en daarmee de kans op het spotten van wildlife vanuit je campingstoel erg groot is! Watch your back!  

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Namibië

Daarom met Charlie’s Travels naar Namibië

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Can I help you?
Hi, Can I help you with more information about NAMIBIË – Erindi Game Reserve?
Powered by