• Gaborone

    Als je net de overweldigende natuur van Botswana hebt mogen aanschouwen, dan is een bezoek aan de hoofdstad een welkome afwisseling en een fijne tussenstop op doorreis.

Waar ligt Gaborone?

Helemaal in het zuiden, op slechts vijftien kilometer afstand van buurland Zuid-Afrika, ligt de hoofdstad van Botswana: Gaborone. Met 231.000 inwoners is het daarmee ook de grootste stad van het land.

Wat kun je in Gaborone doen?

Het is een moderne, bruisende stad. Er is zijn veel leuke winkels, markten met snuisterijen, maar ook museumliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het National Museum (over de historie van Botswana, met onder andere tekeningen van de San!) of de Art Gallery vol Afrikaanse kunst. Waterliefhebbers: check vooral de Gabarone Dam. Je kunt hier zwemmen, windsurfen, zeilen en vissen. Trakteer jezelf daarna op decadentie bij Yacht Club; een openluchtbar met goede (ook virgin) cocktails! Proost.

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Botswana

Daarom met Charlie’s Travels naar Botswana

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.