• Linyanti Wildlife Reserve

    Het Linyanti Wildlife Reserve is een privé reservaat in het noordoosten van Botswana en beslaat zo’n 308.000 voetbalvelden… En dat helemaal vol bijzondere vogels, leeuwen, luipaarden en olifanten. Spotten maar!

Spot het hele Afrikaanse dierenrijk!

Linyanti Wildlife Reserve ligt in het Chobe National Park, helemaal in het noorden, grenzend aan Savuti. Omdat het zo afgelegen ligt, is het een rustige safaribestemming in een weelderige en groene natuur. Schuilend achter dichte begroeiing of verborgen in het moeras vind je hier het hele Afrikaanse dierenrijk! Ongetwijfeld dat je hier leeuwen, sabel en roan antilopes, olifanten en tientallen unieke vogels gaat spotten. En met zoveel water heb je natuurlijk ook onze grote vriendelijke dikkerdjes: de nijlpaarden.

Tip: aan het begin van de wintermaanden trekken hele kuddes olifanten naar de Linyanti-rivier. En ze gaan pas weer richting het binnenland als het regenseizoen start!

Verruil je auto voor een kano

Je kunt ‘gewoon’ met een 4×4 het gebied doorkruisen en -crossen, maar je kunt ook eens een keer die auto verruilen voor… een kano! Varend over de Linyanti River kun je veel verschillende soorten wild spotten. Aangezien dit hele gebied privégebied is, maakt dit het wel een kostbare bestemming. Maar… als je dan een kudde jagende wilde honden ziet, met op de achtergrond een olifant die in het water speelt, maakt die ervaring én dat plaatje voor thuis het helemaal waard!

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Botswana

Daarom met Charlie’s Travels naar Botswana

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!