• Meno A Kwena

    Zin in wat koninklijke taferelen tijdens je trip? Sla Meno a Kwena dan zeker niet over als je door Botswana reist. Op deze plek brachten Prins Harry en Meghan een nachtje door onder de sterren, romantiek ten top! Zoek een mooi plekje uit op de privé veranda en geniet van het uitzicht op de Boteti-rivier waar kuddes dieren heenkomen om te drinken van het verkoelende water.

Meno a Kwena Botswana
Meno a Kwena Botswana
Meno a Kwena Botswana

Tanden van de krokodil

Halverwege de natte Okavango Delta en het droge Central Kalahari Game Reserve, aan de rand van het Makgadikgadi Pans National Park, ligt het tented camp Meno a Kwena. Een verborgen juweeltje op een rotsachtige klif die uitkijkt over de Boteti-rivier. Meno a kwena is de lokale benaming voor het gebied waarin het kamp ligt en betekent ‘tanden van de krokodil’. Niet zo gek, want krokodillen zijn de vaste bewoners van de Boteti-rivier. Vanuit de tenten heb je een waanzinnig uitzicht op het schouwspel aan dieren dat zich beneden je afspeelt. Leun dus relaxed achterover en neem deze magische omgeving in je op!

wildlife sunset view meno a kweza botswana

Een koninklijk tintje

Naast dat het een adembenemende omgeving is, zit er ook een koninklijk tintje aan deze plek. Toen prins Harry en Meghan verliefd werden, vertrok Harry naar Botswana om in het Rhino Conservation te werken. Zijn liefje Meghan vloog hem achterna en samen sliepen ze in Meno a Kwena. Een leuk weetje is dat de diamanten in haar verlovingsring ook uit dit gebied komen. Wij zijn er dan ook helemaal van overtuigd: iedereen die in Botswana onder de eindeloze sterrenhemel slaapt, wordt verliefd… al dan niet op dit prachtige land!

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Botswana

Daarom met Charlie’s Travels naar Botswana

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Meno A Kwena?