• Meno A Kwena

    Meghan bezocht Prins Harry in Botswsana: in Meno a Kwena sliepen ze samen onder de sterren. De diamanten in haar ring komen ook uit dit gebied!

‘Tanden van de krokodil’

Halverwege de natte Okavango Delta en het droge Central Kalahari Game Reserve, aan de rand van het Makgadikgadi Pans National Park, ligt het tented camp Meno a Kwena. Meno a Kwena is de lokale benaming voor het gebied waarin het kamp ligt en betekent ‘tanden van de krokodil’. Niet zo gek, aangezien het is gebouwd aan de oevers van de Boteti-rivier, waar krokodillen de vaste bewoners zijn.

Waarom wil je hier heen?

Naast dat het een adembenemende omgeving is, zit er ook een koninklijk tintje aan! Toen Prins Harry en Meghan verliefd werden, vertrok Harry naar Botswana om in het Rhino Conservation te werken, wat hij zijn tweede thuis noemt. Meghan vloog hem achterna en wij kunnen verklappen dat ze in Meno in Kwena onder de sterren sliepen. De diamanten in haar verlovingsring komen ook uit dit gebied. Iedereen die in Botswana onder de eindeloze sterrenhemels verblijft, wordt verliefd… Al dan niet op het land. 😉

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Botswana

Daarom met Charlie’s Travels naar Botswana

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.