• Mkhaya Game Reserve

    Mkhaya Game Reserve is bekend om haar populatie zwarte neushoorns en hier heb je dan ook de grootste kans er een tegen het lijf te lopen!

Meer over deze highlight

Afrika kaart Swaziland
Family friendly
Off the beaten track
Wildlife guarantee

Leeftijd: 6+
Prijs: €€

Meer over deze highlight

1
Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Neushoorn paradijs

Het Mkhaya Game Reserve is dé place to be als je de zwarte neushoorn wil spotten. Al wandelend of in een open Landrover bezoek je dit park met een van de gidsen. Met deze gidsen kun je gevaarlijk dichtbij de dieren komen, voor een echt toffe safari ervaring!

Naast de neushoorns kun je hier ook zomaar ineens oog in oog staan met olifanten, elanden, zebra’s, wrattenzwijnen en giraffen. En dan te bedenken dat dit park ooit begonnen is als een opvanggebied voor de bijna uitstervende Nguni koeien. Daarna zijn ze meer diersoorten gaan opvangen, en uiteindelijk is het een prachtig reservaat geworden.

Romantisch overnachten op een uniek kamp

Dit zul je ook merken wanneer je in dit park wil overnachten. Hier is een uniek kamp waar je in een halfopen stenen hut zult slapen, in het park aan een rivier. Je hoort dus ‘s nachts de dierengeluiden om je heen en als je je hutje uitloopt zie je waarschijnlijk wat kudu’s in het groen rondstruinen. Elektriciteit is er niet, dus je hutje is romantisch verlicht met olielampen, kaarsen en fakkels. Ook is er een kampvuur waar je nog kunt genieten van een heerlijk afzakkertje, terwijl je je verbaast over de prachtige sterrenhemel boven je.

Voor een echt mooie en romantische ervaring kun je ook kiezen voor een candlelight dinner in de bush. Romantiek ten top!

Avontuurlijk wildwaterraften

Heb je na een romantische nacht en een lekkere natuurwandeling wel zin in wat meer avontuur? Ga dan lekker wildwaterraften op de Great Usutu River. Met de verschillende stroomversnellingen en wildwatergolven is dit een echte uitdaging! Voor de echte dare devils kun je hier ook abseilen bij een waterval!

Voor de mensen die niet zo van hoogtes houden is er een kans om deze wildwatergolven nog eens te trotseren, maar dit keer met een tube, een opgeblazen band. Misschien nog wel spannender dan in een raft!

MKHAYA GAME RESERVE
Swazi Rock Lodge & Ngwempisi River Tubing

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in eSwatini

Daarom met Charlie’s Travels naar Swaziland

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Mkhaya Game Reserve?