• Morondava

    De Baobabs zijn een karakteristiek uithangbord voor Madagascar. Ze zijn gigantisch, bijzonder en anders dan elke boom die je ooit hebt gezien. De soms wel meer dan 2000 jaar oude boomreuzen van vaak meer dan 30 meter hoog geven een magische sfeer aan het Malagassische landschap.

Kustplaats Morondava

Morondava zelf is een kustplaats en heeft daardoor een relaxte, tropische coastal vibe. Je kunt hier je rust pakken na de avontuurlijke reisdagen die je al gehad hebt. De fietsriksja’s verplaatsen je gemakkelijk door het centrum heen. De meeste accommodaties, gezellige barretjes en restaurants vind je op het schiereiland Nosy Kely, waar ook de parelwitte stranden te vinden zijn. Verken de kust met een lokale pirogue of huur een sup-board om je over het helderblauwe water te verplaatsen. Op het strand zul je genoeg lokale vissers tegenkomen die de catch of the day binnenhengelen.

Baobab Avenua

Tussen Morondava en Belon’i Tsiribihina ligt de wereldberoemde Baobab Avenue. De torenhoge en soms wel 800 jaar oude baobabs steken prachtig af tegen de rest van de omgeving. Het landschap tussen de twee plaatsen verandert van rode bergen naar een groen kleurenspectrum van palmbomen, bananenbomen en rijstvelden. Heel even denk je dat je je in Indonesië waant, totdat je realiseert dat Indonesië geen baobab bomen heeft…

Toegangspoort naar de mooiste natuurparken

Ten noorden van Belon’i Tsiribihina ligt Tsingy de Bemaraha National Park. Morondava wordt dan ook vaak gezien als de toegangspoort naar een van de mooiste natuurparken van Madagascar. Als je vanuit Morondava richting Tsingy Bemaraha National Park vertrekt, kun je gelijk de Baobab Avenue afvinken. Wil je het allermooiste plaatje schieten op de Baobab Avenue; zorg dan dat je hier tijdens zonsondergang klaar staat met je camera!

madagascar morondava nosy kely

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Madagascar

Daarom met Charlie’s Travels naar Madagascar

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +265996555825, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!