• Motorsafari Magadi

    Of je nu zelf rijdt of achterop zit bij één van onze ervaren lokale gidsen – je trekt met motoren dwars door de desolate vlakten van de Magadi-woestijn en bent dichtbij de Keniaanse cultuur, de dieren en de natuur.

Meer over deze highlight

Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Leeftijd: 18+
Prijs: €€€

Meer over deze highlight

1
Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Magadi dessert

Met de zon op je bol rijd je door het stof terwijl je letterlijk van de gebaande paden afgaat. Je scheurt met je motor over de kurkdroge en opengebarsten grond, onder de snikhete Afrikaanse zon. Wolken stof waaien op door de wind en kleine tornados schieten achter je wielen vandaan.

De route

Rondom Magadi hebben wij verschillende routes ontwikkeld waarbij je vanaf je motor de omgeving leert kennen. Ontmoet de lokale, kleurrijk-geklede Keniaanse stammen, cross richting de Magadi hotsprings die hier voortvloeien uit het vulkanische landschap, of ga op zoek naar wildlife. Er is een grote kans dat je oog in oog komt te staan met een giraffe of een zebra!

Kamperen in het wild

Kampeer aan het opmerkelijk rode Lake Natron, gelegen aan de grens van Tanzania of slaap in een luxe lodge in Magadi. Een ding is zeker: overal waar je kijkt is het adembenemend mooi! Door het gunstige klimaat zijn er rondom Lake Natron en Lake Magadi een verscheidenheid aan vogels te vinden, waaronder knalroze flamingo’s en pelikanen.

De motoren

We gebruiken 150cc Hondas & Bajaj boxers. Dit zijn de meest gebruikte motoren in Kenia, wat betekent dat reserveonderdelen beschikbaar zijn op elke straathoek. Er gaat een monteur en een Maasai gids met je mee, die alle uithoeken van hun land kennen. Voor de echte adrenaline-zoekers zijn er 250cc motoren beschikbaar.

Lake Magadi
maasai magadi lake

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Kenia

Daarom met Charlie’s Travels naar Kenia

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.