• Explore urban Nairobi

    In Kenia hoef je niet op safari om versteld te staan van wat je ziet. Maak kennis met onze hometown! Hier gaat Afrikaanse chaos perfect samen met een levendige expat-community. Nairobi heeft vele gezichten. Een stad zo booming als Nairobi verdient een kans om zichzelf op diverse vlakken te laten zien.

Onze hometown!

Hier gaat Afrikaanse chaos perfect samen met een levendige expat-community. Nairobi heeft vele gezichten. Een stad zo booming als Nairobi verdient een kans om zichzelf op diverse vlakken te laten zien.

Diversiteit ten top

Hier vind je niet alleen de toeristische hotspots, maar ook de Afrikaanse markten. De heerlijk fancy tenten waar je sjieke cocktails kan drinken en de meer ‘urban’ side van Nairobi. Prachtig geklede vrouwen in lokale stoffen en de bijzondere matatu’s die de straten van deze stad kleur geven. Ga op bezoek bij de Giraffe Sanctuary, the Elephant Orphanage, Nairobi National Park of struin de Maasai Markets af. Nyoma choma (gegrilde geit), piki piki’s en genoeg minibusjes om je heen. Welkom in de hoofdstad van Kenia! Benieuwd wat je er nog meer kunt doen? Lees hier onze complete gids vol must see’s and do’s en lees deze blog voor tips over Nairobi met je kids!

City tour

Wij hebben een City Tour voor jullie ontwikkeld die het echte Nairobi laat zien. Je rijdt door verschillende wijken van Nairobi en ziet in een dag tijd de kleurrijke diversiteit van de stad. Liever te voet op verkenningstocht? Wandel met drie voormalige streetkids uit Mathare, een van de grootste slums, door Nairobi Central Business District. Deze storytellers vertellen over hun leven op straat en nemen je mee naar plekken in Nairobi waar je normaal niet snel zult komen.

nyama choma
Nairobi street toi market

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Africa Inside Out: Nairobi

Voor het project Africa Inside Out reizen Charlie en zijn team van content creators vanuit Mombasa naar het ruige binnenland van Kenia! Nairobi is de eindbestemming van de trein, en gek genoeg was de spoorweg ooit de reden dat deze stad werd gevormd. Nairobi is ook onze thuisbasis, hier is het hoofdkantoor van Charlie’s Travels gevestigd. Van urban vibes tot aan de smeltkroes van culturen die de stad biedt: we laten je zien welke plekken je bezocht moet hebben en waarom wij denken dat Nairobi terecht “the hub of East-Africa” genoemd wordt.

Daarom met Charlie’s Travels naar Kenia

WE ZIJN "ON THE GROUND" in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!