• Okavango Delta

    De Okavango Delta is een moerasgebied in het noorden van Botswana. Er zijn hier geen wegen, dus je moet er met een klein vliegtuigje naartoe vliegen!

Een natuurgebied met een mythische bijklank

De Okavango Delta is een moerasgebied in het noorden van Botswana. Het is de grootste binnenlandse delta ter wereld! Het slib dat de monding van een rivier hier afzet, houdt het water tegen, waardoor er een soort moeras ontstaat. Door de enorme hoeveelheid water is het moeilijk het hart van de Delta te bereiken: tenzij je er met een klein vliegtuigje naartoe vliegt. Zodra je er bent verplaats je je wel weer door het water, in houten bootjes gemaakt van uitgeholde boomstammen. Super gaaf, maar dit maakt een trip naar de Delta een vrij kostbare expeditie…

Gelukkig zijn er betaalbare alternatieven: de Okavango Pan Handle. Hier vind je geen leeuwen en giraffen, maar zit je wel middenin het moerasgebied met honderden hippo’s en krokodillen! En bij zonsondergang weerspiegelt onze grote rode zon in het roerloze water… Zie je het al voor je?

Benieuwd wat er nog meer te doen is in de Okavango Delta? Lees de blog hier!

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Botswana

Daarom met Charlie’s Travels naar Botswana

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.