• Park Anja

    Er zijn veel verschillende soorten lemuren te vinden op het eiland – waaronder de bekende Ringstaart Maki. Deze schattige beestjes zijn van super dichtbij te zien in het Anja Reserve op de waanzinnige Route Nationale 7 naar het Zuiden. Een reis naar Madagascar is niet compleet zonder de lemuren!

Park Anja

Anja Community Reserve, of Reserve d’Anja zoals het in het Frans wordt genoemd, ligt op drie uur rijden van Ranomafana. Het (in verhouding met andere parken in Madagascar) kleine park ligt aan de voet van een grote klif en bestaat uit een zoetwatermeer en een bosgebied. Park Anja wordt gerund door de lokale community waardoor de natuur wordt behouden en de gemeenschap extra inkomsten heeft voor onderwijs- en gezondheidsprojecten. Door een bezoek aan dit park draag je dus ook je steentje bij! 

Chillende ringstaartmaki’s

In Park Anja vind je de hoogste concentratie ringstaartmaki’s van Madagascar! De roots van laffe Koning Julien uit de Madagascar-film zul je hier vinden. Naast ringstaartmaki’s wonen verschillende kameleons, talloze vogels, enkele slangensoorten en andere dieren in het park. De ringstaartmaki’s zijn gemakkelijk te spotten wanneer ze op de van de klif gevallen rotsen en keien liggen te relaxen. Samen met een lokale gids ga je het park in en neem je een twee uur of zes uur durende route. De gids zorgt ervoor dat je genoeg dieren spot en neemt je mee naar de grotten en uitzichtpunten in het park.

RN7 route

Park Anja ligt op de RN7 route en is daardoor een gemakkelijke stop voor reizigers die deze route afleggen. De volgende stop zou Isalo kunnen zijn, waar je via verschillende routes door de prachtige canyons kunt wandelen.

madagascar park anja lemuren

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Madagascar

Daarom met Charlie’s Travels naar Madagascar

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +265996555825, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!