• Pothole Hike

    In Malalotja Nature Reserve tuf je met een 4×4 naar het startpunt. Vanaf daar is het een paar uur hiken naar de Potholes waar je kan chillen en zwemmen en glijden. Maak je daarna klaar voor een wilderness campsite in de middle of nowhere waar je de nacht doorbrengt onder de sterren bij een kampvuurtje.

Avontuur ten top

Op zoek naar een echte off the beaten track uitdaging? Dan is deze pothole hike echt iets voor jou! Je vertrekt in een toffe 4×4 door het woeste terrein naar het begin van de hike. Vanaf hier begint je 2-daagse wandeling door de woeste natuur van Malolotja National Park.

Lekkere wandeling? Nee, dit is geen avondvierdaagse stijl, maar een puur avontuur waarbij je je pad door de jungle moet vinden. Onderweg klim en klauter je over de rotsen en spring je over de riviertjes terwijl je deze jungle trotseert.

Onderweg geniet je van de fantastische uitzichten en kijk je over het bijzondere en verstrekkende landschap uit om vervolgens weer terug de jungle in te duiken op weg naar het doel van deze trip, de potholes.

Hier eenmaal aangekomen trek je snel al je kleren uit en spring je met de billen bloot zo het water in! Niemand in de buurt dus voel je vrij! Toon je schoonspring-kunsten of glij op je matras van de watervallen af. Dit paradijs wil je nog lang niet verlaten!

Wildkamperen in de bush

Gelukkig hoef je ook nog niet te vertrekken, want hier ga je vannacht ook overnachten. Na een lekkere dag hiken en rond spetteren in het water, zet je in deze bush je tentje op. Wildkamperen is the way to go hier!

De zon gaat onder en ondertussen is je kampvuurtje al aangemaakt en staat een lekkere maaltijd te pruttelen op het vuur. Je trekt je welverdiende biertje of fles wijn open en geniet van het avontuur. Met je buik vol en luisterend naar de geluiden van de jungle val je in slaap om de volgende ochtend te ontwaken met het vrolijke geluid van de fluitende vogeltjes.

Er staat vandaag nog een mooie wandeling voor de boeg en dan worden jullie weer met een 4×4 opgehaald en naar de receptie van het park gebracht. Wat een fantastisch avontuur is dit, eentje om niet te missen tijdens je trip naar Swaziland!

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Eswatini

Daarom met Charlie’s Travels naar Eswatini

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.