• Queen Elizabeth National Park

    Queen Elizabeth National park ligt om Lake Edward en Lake George heen: hier kun je beroemde ‘tree climbing lions’ zien, waarvan er maar twee populaties ter wereld zijn.

Boomklimmende leeuwen

Queen Elizabeth National park ligt om Lake Edward en Lake George heen: twee grote meren die worden verbonden door de Kazinga channel (waar je waanzinnig overheen kan dobberen op een bootje!) In Ishasha, aan de Noordkant van het park, kun je beroemde ‘tree climbing lions’ zien. Er zijn maar twee populaties ter wereld die graag in bomen liggen: deze in Ishasha en eentje in Zuid-Tanzania. De reden waarom ze het graag hoger op zoeken is onduidelijk. Misschien ontsnappen ze zo aan de hitte van de savanne? Of is het om te ontkomen aan de tsetse vliegen?

Bootsafari

Je hebt in Queen Elizabeth prachtige bush lodges & camps met uitzicht over de rivieren. Nip nog even aan je wijntje terwijl er weer een dikke hippo het water in plonst. Budget (en avontuurlijke!) optie hier is kamperen in het ‘wild’ (met beveiliging natuurlijk). Nog niet wild genoeg? Op het Kazinga kanaal, dat in het Noorden van Queen Elizabeth Lake Edward en Lake George met elkaar verbindt, kun je een razend spannende bootsafari doen. Een gigantische populatie van duizenden nijlpaarden, krokodillen die in de zon aan hun tan liggen te werken, kleurrijke vogeltjes, imposante adelaars, en badderende olifanten families.

Daarom met Charlie’s Travels naar Oeganda

WE ZIJN "ON THE GROUND" in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

IK BEN KLAAR VOOR HET AVONTUUR! WAT DOEN WE NU?

typing-baboon

1. AANVRAAG

charles-square

2. SKYPE MET CHARLIE

kenya-map

3. HET VOORSTEL

jaarclub-motor

4. SAFARI NJEMA!