• Quiver Forest

    In het zuiden van Namibië ligt een opvallend natuurverschijnsel: een bos van ongeveer 200 Quiver Trees, gelegen op grote rotsformaties.

Bijzondere Natuur

De Quiver tree is de nationale plant van Namibië. Een goudkleurige bast met een afrootje erop die met geluk een meter of twee hoog is, maar meestal kleiner. Het San-volk maakte er heel vernuftig ijskasten van door de bomen uit te hollen, want dit hout bijft heerlijk koel.

Het Quiver Tree Forest ligt 13 kilometer ten noorden van Keetmanshoop. Dit natuurverschijnsel bestaat uit meer dan 200 verschillende Quiver tree bomen: een prachtig uitzicht als je hier met zonsondergang of zonsopgang doorheen wandelt. Denk aan rotsformaties gevormd door eeuwenlange erosie van zand en wind. Behalve prachtige bomen, vind je hier ook wilde dieren. Rondom dit bos heb je verschillende campsites en andere accommodaties.

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Namibië

Daarom met Charlie’s Travels naar Namibië

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.