• Self Drive Namibië

    De Namibian Desert is een van de meest desolate plekken op aarde en dé ideale voor een road trip. Neem een grote 4×4, leer hoe je een band moet verwisselen, neem extra koelwater en drinkwater mee en je hebt genoeg proviand voor een paar plezierige dagen!

Als honeymoon naar Namibië! Of liever van tevoren?


Een roadtrip- en kampeervakantie; waar menig relaties door versleten.. of versterkt worden! Maar ook waar een man zich opperman zal voelen.. mits alles goed gaat natuurlijk. Scheuren met een gehuurd bakkie, bandenspanning aanpassen, of banden verwisselen, op de sterren* navigeren, kampvuur maken, barbecueën, tenten opzetten.. en dat allemaal in de woestijn van Namibië met niemand om je een, behalve een eindeloze horizon. Dit is rauw Afrika Avontuur!

*GPS

Vrijheid is blijheid

We gebruiken de term regelmatig tijdens de reizen die we in dit prachtige continent ontwikkelen, maar het gaat misschien nog wel het meest op tijdens selfdriven. Je kunt gaan en staan waar je wilt, op ieder mogelijk moment even stoppen voor een fotomomentje, een lunch of een stiekeme escapade. Toch niemand om je heen 😉 op een nieuwsgierige struisvogel na.

Het is ultiem genieten wanneer jij zolang als je wilt kunt staren naar een prooi-etende luipaard in een National Park, terwijl de groepjes in gamedrive bakkies na 5 minuten kijken weer door moeten rijden omdat de teller loopt.

Is dat niet moeilijk.. en eng.. en gevaarlijk, zo zelf rijden?

Nee! Het is relaxed, gaaf en easy peasy! Namibië is een van de dunst bevolkte landen ter wereld en benut de ruimte dat het land heeft dan ook perfect door vliegtuig-landingsbanen van wegen te leggen. Menig pietprecieze Nederlander zal smullen van de wegbewijzering in Namibie, die is voor Afrikaanse begrippen prima in orde. Ook de GPS kent elk kronkelweggetje in het land. Kom je vast te zitten of stil te staan? No worries! Zowel andere toeristen als de lokale bevolking helpt je met alle liefde weer vooruit. Niemand in geen wegen te bekennen? De verhuurmaatschappij is een belletje van je vandaan!

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Namibië

Daarom met Charlie’s Travels naar Namibië

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Can I help you?
Hi, Can I help you with more information about NAMIBIË – Self drive Namibie?
Powered by