• Tarangire National Park

    Tarangire staat bekend om haar grote populatie olifanten en gigantische baobab bomen. De Afrikaanse zonsondergang op de achtergrond van de diverse landschappen heeft een betoverende effect.

Op safari in Tarangire

Tarangire is één van de populaire noordelijke parken met zijn eigen unieke, met baobab gevulde landschap en is te vinden op ongeveer twee uur rijden van Arusha en een uurtje bij Lake Manyara vandaan. Het park wordt vaak gecombineerd met de Ngorongoro krater en Serengeti National Park.

De sleutel van het ecosysteem

Tarangire National Park heeft zijn naam te danken aan de Tarangire rivier die door het park stroomt. Buiten dat deze rivier bijdraagt aan de naam van het park, zorgt het er ook voor dat de dieren tijdens het droogseizoen hun dorst kunnen lessen. Zelfs voor de dieren in het zuidelijk Maasai-land is deze rivier een uitvalsbasis! Daarnaast is de Tarangire rivier de sleutel van het ecosysteem dat bestaat uit Tarangire, Lake Manyara National Park en vijf wildlife gebieden in de omgeving dat zich uitstrekt over een onwijs groot gebied, namelijk meer dan 20.000 vierkante kilometer!

Gegarandeerd olifanten spotten

Tijdens een safari in Tarangire National Park kun je genieten van het glooiende landschap, de baobab- en acaciabomen en natuurlijk de verscheidene dieren die er te zien zijn. Er is vooral een grote kans om olifanten te spotten. Leuk weetje: Tarangire heeft de grootste olifantenpopulatie in vergelijking tot de andere parken in Tanzania!

Overnachten

Is de safari alleen niet avontuurlijk genoeg? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om in het park te gaan kamperen. Dit kun je doen in je tentje onder de sterrenhemel, of in één van de hutjes die hier speciaal voor gemaakt zijn! Liever toch wat meer luxe, dan is er altijd nog de mogelijkheid om in een luxe lodge te verblijven of alvast door te reizen naar de volgende bestemming.

Northern safari tanzania leeuw ligt in het gras

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Tanzania

Daarom met Charlie’s Travels naar Tanzania

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

© Copyright - Algemene Voorwaarden - Sustainability Policy - Cookie Policy - Privacy Policy - Werken bij Charlie's Travels - Sitemap | Charlie's Travels: avontuurlijke reizen op maat in Afrika
✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!