• Tofo

    Een klein paradijs op aarde waar je alles even vergeet. Prachtige stranden, gezellige barretjes en strandtenten, verse vis op de markt en veel marine wildlife.

Waar ligt Tofo?

Tofo is de bekendste strandbestemming van Mozambique. Het is een klein stadje in het zuidoosten van het land. De stad ligt aan de kust van de Indische Oceaan, op het schiereiland Ponta da Barra, op ongeveer 22 kilometer rijden van de stad Inhambane.

Waarom wil je naar Tofo?

Naast de prachtige stranden en gezellige barretjes en strandtenten staat Tofo vooral bekend als één van de top duikbestemmingen op onze aardbol! Walvishaaien en manta’s zijn de belangrijkste trekpleisters van de duik-scene. Maar dankzij de complexiteit en rijkdom is menig ervaren duiker ook verrast door de micro-wereld. Hoi zebra- en nemovisjes!

Kijk je liever vanaf het vasteland naar water wildlife? Op een goede dag kun je vanuit de duinen de bultrugwalvissen uit het water zien springen. Kun je daarna gelijk even een hapje eten bij een van de beste restaurants van Mozambique: Barra Beach.

Weten wat je nog meer kunt doen in Tofo? Lees dan hier onze blog!

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Mozambique

Daarom met Charlie’s Travels naar Mozambique

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Tofo?