✔️ Super flexibele voorwaarden – ✔️ Verantwoord toerisme – ✔️ 100% verzekerd op reis

TSAVO NATIONAL PARK

Bekend om de klassieke Afrikaanse rode grond en daardoor ook de rode olifant. De fabulous views over de Taita-heuvels en de Kilimanjaro maken Tsavo een prachtig en uniek park om doorheen te rijden. Sinds kort kun je ook wildlife spotten vanuit de SGR: de railway die de hoofdstad Nairobi verbindt met kuststad Mombasa.

TSAVO EAST EN TSAVO WEST

Tsavo National Park staat bekend om de klassieke Afrikaanse rode grond en daardoor dus ook om de rode olifant. Het park is vernoemd naar de rivier Tsavo en is onder te verdelen in Tsavo East en Tsavo West. Tsavo East is één van de oudste en grootste parken van Kenia, maar door haar relatief platte landschap gaan veel toeristen liever naar Tsavo West. De twee parken worden verdeeld door één van Oost-Afrika’s belangrijkste transportaders: Mombasa Road. Sinds kort hoort ook de railway hierbij. Ga je met die trein van bijvoorbeeld Nairobi naar Mombasa, zul je ook vanuit de trein olifanten en ander wildlife spotten. Dat is eens wat anders dan een oerhollandse koe op een groene wei!

GEEN TSAVO? DAN LUMO CONSERVANCY!

Wil je het net effe anders doen dan de rest, bezoek dan Lumo Conservancy. Dit park ligt aan de grens van Tsavo West-park en werd in 1997 opgericht door drie rangers die besloten samen een wildlife natuurreservaat te vormen. Het park zit tjokvol wildlife, het landschap is met zijn voornamelijk uitgestrekte savanne adembenemend mooi en dan heb je ook nog eens uitzicht over de Taita-heuvels en de Mount Kilimanjaro. Doordat je op safari gaat in een conservancy zijn er soepelere regels. Je zit niet gebonden aan specifieke openings- en sluitingstijden. Zo kun je onder begeleiding van een ranger en met groot licht op zak op nachtsafari. Ook wordt er hier goed voor de community gezorgd. Infrastructuur, onderwijs, gezondheidszorg, alles wordt hier opgekrikt dankzij de beurzen die voortkomen uit conservancy geld. Dat is nog eens verantwoord op safari gaan!

HEB JE VRAGEN AAN ONZE AFRIKA-EXPERTS?

Bekijk meer unieke experiences

DE EASTERN LOOP VOOR FAMILIE’S: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN REIS MET Z’N TWEEËN DOOR TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

NAMIBIË VOOR FAMILIE: ZO ZIET DAT ERUIT!

NAMIBIË VOOR LOVEBIRDS: ZO ZIET DAT ERUIT!

NAMIBIË MET VRIENDEN: ZO ZIET DAT ERUIT!

DE EASTERN LOOP VOOR FAMILIE’S: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN REIS MET Z’N TWEEËN DOOR TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

DAAROM MET CHARLIE’S TRAVELS NAAR AFRIKA

WE ZIJN “ON THE GROUND” IN AFRIKA
Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!
WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE
Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.
WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

© Copyright 2022 – Algemene VoorwaardenSustainability PolicyCookie PolicyPrivacy PolicyWerken bij Charlie’s TravelsSitemap | Charlie’s Travels: avontuurlijke reizen op maat in Afrika

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Charlie's Travels
Geinteresseerd in TSAVO NATIONAL PARK neem dan nu contact met ons op!