• Vilanculos

    De toegangspoort tot één van de mooiste Bazaruto-eilanden in de Indische Oceaan. Vanaf Vilanculos kun je op een traditionele dhow-safari gaan en van eiland naar eiland hoppen!

Wadlopen in de ondiepe zee

Vilanculos is een kustplaats in Mozambique, in de provincie Inhambane. Vilanculos is de parel van Mozambikaanse stranden! Het zand is stralend wit, het water helderblauw en er hangt een super relaxte vibe. Het water bij Vilanculos is ondiep, je kunt er echt honderden meters de zee in lopen. En omdat er een warme golfstroming langs de kust van Mozambique trekt, voelt dat water echt als een warm bad aan! En nog een -niet onbelangrijk- pluspunt: je vindt er geen hordes toeristen!

De bounty Bazaruto-eilanden

Vanaf Vilanculos kun je op een traditionele dhow-safari gaan om de nog mooiere, nabijgelegen onbewoonde Bazaruto-eilanden te bezoeken. Een dhow is een oude, authentieke, houten Arabische zeilboot… klaar voor die pirates of the caribbean feelings? Dobberen over het turquoise water, uitkijken over witte zandstranden en een overvloed aan speciale vogels en zeedieren zien… Snorkelen, liggen op het strand, en foto’s maken om je vrienden jaloers te maken: dit is the place to be.

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Mozambique

Daarom met Charlie’s Travels naar Mozambique

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Vilanculos?