• Walvisbaai

    Geen idyllisch, parelwit strand met wuivende palmbomen, maar wel natuur op z’n ruigst en puurst. In Walvisbaai komen de droge woestijn en woeste zee samen!

Walvisbaai

Het iets meer zuidelijk liggende kleine broertje van Swakopmund. Geloof me, een waar genot om binnen te rijden wanneer je net (zeker als je van Fish River Canyon afkomt) dagen van woestijn achter de rug hebt. Eindelijk weer een supermarkt, pinautomaat, restaurantjes en leven! Ook hier zie je typisch Duitse invloeden zoals het kneuterige Wili Probst restaurantje met een belachelijk uitgebreide menukaart met brötchen, spiegeln, bratwurst, schnitzels und viel mehr gemütliche schmützen. Kijk ook even goed om je heen in dit tentje, het heeft een aantal schitterende foto’s van walvissen hangen!

Beachy vibes, maar minder horror: dat kan ook. De Namibische kust is groot, en niet overal heerst dat spooky en verlaten gevoel. Dacht je dat we in Nederland mooie duinen hadden? Dan moet je die in Namibië eens zien! Hier kun jij jouw Instagram-feed naar een hoger niveau tillen. In Walvisbaai komen de droge woestijn en woeste zee samen, en dat levert waanzinnige plaatjes op. Geen idyllisch, parelwit strand met wuivende palmbomen, maar wel natuur op z’n ruigst en puurst.

The Pink Lake

Namibië heeft ook een lieflijke, zachtere kant. En als je dan toch met je camera in de hand in de buurt van Walvisbaai bent, vergeet dan niet het roze meer te checken. Ja, dat lees je goed: dit meer wordt gebruikt om dat potje zeezout in je keukenkastje van te kunnen produceren, en dat zorgt blijkbaar voor die intens roze kleur. Met de auto rijd je er makkelijk zelf heen en kun je je innerlijke fotograaf z’n gang laten gaan.

walvisbaai

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Namibië

Daarom met Charlie’s Travels naar Namibië

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

© Copyright - Algemene Voorwaarden - Sustainability Policy - Cookie Policy - Privacy Policy - Werken bij Charlie's Travels - Sitemap | Charlie's Travels: avontuurlijke reizen op maat in Afrika
✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!