✔️ Super flexibele voorwaarden – ✔️ Verantwoord toerisme – ✔️ 100% verzekerd op reis

EEN FAMILIEREIS DOOR AFRIKA VERBROEDERT!

“Door de jaren heen hebben we al heel wat familiereizen georganiseerd, voor zowel jonge als oude gezinnen. Met ons ga je off the beaten track! We worden allergisch van de toeristenkaravaan, springende Maasai en ingedutte pensionado-lodges. Bij ons boek je daarom geen standaard familiereis, maar stel je samen met onze reis-experts de ultieme Afrika-trip samen die je gezin nog lang bij zal blijven. Ons team woont en werkt over heel Afrika, waarvandaan we bijzondere reizen hebben ontwikkeld die je nergens anders kunt boeken!” – Charlie

FAMILIEREIS DOOR AFRIKA

Safari, maar dan anders!

We zullen er niet omheen draaien: ook bij Charlie’s Travels kun je een reguliere safari boeken. Maar we kunnen het ook echt bijzonder maken! Denk aan een bootsafari op Lake Naivasha, op fietssafari in Hell’s Gate National Park of een wandelsafari op Crescent Island. Is je puber meer van het chillen op het strand met een koud drankje in de hand? Er zijn genoeg bounty beaches om lekker te luieren of met een snorkelset de onderwaterwereld van de Indische Oceaan te begroeten. Feestje of festival meepikken? Laat het ons weten en we wijzen je de weg! Samen bouwen we naar jullie ideale reis die geschikt is voor gezinnen met tieners. Onze lokale partners zorgen ervoor dat iedere dag een ervaring op zich is.

Hieronder geven we je een ballenbak vol aan inspiratie! Je kunt ook direct doorklikken naar highlights, experiences of accomodaties die kunt bezoeken met je gezin in Afrika.

FAMILIE DIAS VERBEEK GING JULLIE VOOR:

ONZE REIZIGERS IN BEELD

RONDREIS VAKANTIE IN AFRIKA

Zelf rijden of op pad met een driver guide

Wie zelf rijdt ontdekt het beste wat Afrika te bieden heeft! Je kunt je dikke 4×4 altijd even aan de kant zetten voor het maken van een foto, of om een praatje te maken met locals. Maar we bieden ook reizen aan met driver guides – professionele chauffeurs waarvan we weten dat zij ook prima als gids fungeren!

Alleen maar activiteiten of ook relaxen?

Raften, hiken en op safari – je kunt je reis zo wild maken als je maar wil. Maar je bent niet alleen op reis om op avontuur te gaan! Elke reis is een co-creatie en bouwen we in nauw overleg met jou samen op. Zo kun je dus ook kiezen voor één of meerdere relaxte, zen-momenten. Dat kan een verblijf in een super de luxe lodge met massage zijn, of een paar dagen het zand tussen je tenen voelen aan de kust, terwijl je een lekker visje eet.

Geschikt voor elk gezin

Het maakt niet uit wat de gezinssamenstelling is. In Afrika kun je prima rondreizen met kinderen, je kunt bijv. denken aan;

Zuid-Afrika met een baby
Zuid-Afrika met een peuter
Kenia met een kleuter
Tanzania met een tiener
Alle bestemmingen voor volwassen

EEN AANTAL VAN ONZE UNIEKE AFRIKA EXPERIENCES

DE EASTERN LOOP VOOR FAMILIE’S: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

NAMIBIË VOOR FAMILIE: ZO ZIET DAT ERUIT!

EEN REIS DOOR OEGANDA/RWANDA MET EEN GROEP VRIENDEN: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN OEGANDA: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN KENIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

DE EASTERN LOOP VOOR FAMILIE’S: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

NAMIBIË VOOR FAMILIE: ZO ZIET DAT ERUIT!

VERANTWOORD OP REIS

Video afspelen

VERANTWOORD OP REIS

We wonen en werken in Nairobi, Kenia, en dat is niet zonder reden! We houden niet alleen van het land, we zien ook veel potentie in de Oost-Afrikaanse reissector. De markt is echter nog erg traditioneel en draagt lang niet altijd in positieve zin bij aan de duurzame ontwikkeling van de regio. Gelukkig hebben wij, doordat we gevestigd zijn in Nairobi, de kans om het anders te doen – wij willen het onbenutte potentieel benutten! Hoe we dat doen, lees je op deze pagina.

EEN FAMILIEREIS NAAR AFRIKA VERBROEDERT

Familie Van der Meulen ging off the beaten track in Kenia en dat heeft hen dichter bij elkaar gebracht. Een variatie aan activiteiten zorgt voor spanning voor wat er komen gaat. Door meer contact te maken met de mensen die wonen in het gebied waar je rondreist, krijgt je reis meer diepgang. In de video zie je een samenvatting van de bijzondere reis!

Video afspelen over Familiereis

HEB JE VRAGEN AAN ONZE AFRIKA-EXPERTS?

(Klik op de WhatsApp knop rechtsonderin het scherm)

WAT ONZE REIZIGERS OVER ONS ZEGGEN

js_loader

DAAROM MET CHARLIE’S TRAVELS NAAR AFRIKA

DAAROM MET CHARLIE’S TRAVELS NAAR AFRIKA

WE ZIJN “ON THE GROUND” IN AFRIKA
Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!
WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE
Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.
WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

© Copyright 2022 – Algemene VoorwaardenSustainability PolicyCookie PolicyPrivacy PolicyWerken bij Charlie’s TravelsSitemap | Charlie’s Travels: avontuurlijke reizen op maat in Afrika

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Charlie's Travels
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!