• KOM TOT RUST OP RETREAT IN KENIA

    Heb je behoefte om even weg te zijn van de drukte en stress op het werk, wil je tot jezelf komen of wil je de rust en schoonheid van Kenia volop ervaren? Sluit je aan bij een groep en kom tot rust in de natuur of combineer yoga en meditatie met een onvergetelijke trip door Kenia.

    Krijg reisadvies op maat

KOM TOT RUST OP RETREAT IN KENIA

Ontsnap aan de dagelijkse stress en drukte op retreat in Kenia. Ontdek de gevarieerde natuur in Oost-Afrika en kom tot rust via wandeltochten, yoga of meditatie.

Krijg reisadvies op maat

YOGA EN MEDITATIE IN KENIA

Is het jouw droom om op de mooiste plekken in de Afrikaanse natuur yoga en meditatie te beoefenen? En tegelijkertijd Kenia te ervaren, te voelen, te proeven, te bekijken? Dan is de yoga-meditatiereis in Kenia voor jou!
Beoefen yoga op de meest relaxerende plaatsen met uizichten over de Indische Oceaan en haar hagelwitte stranden of over grazende zebra’s in combinatie met safari’s.

Yoga en meditatie docente, holistisch life coach en creatief therapeute Astrid Ogelo neemt je in april 2022 mee naar de oorsprong van jezelf in haar geliefde Kenia.
Lees meer over deze unieke reis!

Datum: 1 april – 11 april 2022

Beleef de rust en sereniteit van Watamu:

Alvast een voorproefje van de Loita Hills:

OP RETRAITE IN DE LOITA HILLS

Stap de drukte uit en de Loita Hills in om weer in contact met jezelf te komen en te herontdekken wat jij belangrijk vindt. Breng tijd door in de natuur, zonder afleiding van buitenaf en neem de tijd om te reflecteren over je leven en na te denken over de toekomst.

Wordt bewust over jezelf én de wereld rondom jou op een trip die in goede banen geleid wordt door facilitators Eveline en Heidi en een ervaren Maasaigids die je bijstaan in je ontwikkelingsproces. Meer weten over deze unieke retraite? Je leest ‘t hier!

Datum: 29 januari – 5 februari 2022

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!