Golfreizen in Oost-Afrika

Mijn naam is Lars en momenteel woon ik in Nairobi om mijn grootste passies na te jagen: golfen, reizen, ontdekken en ondernemen. Vier maanden geleden ben ik op het vliegtuig gesprongen om namens Charlie’s Travels golfreizen te ontwikkelen in een deel van de wereld dat zeer ondergewaardeerd is als golfbestemming: Oost-Afrika. Benieuwd naar de mogelijkheden voor golfen in Kenia? Lees dan snel verder!

Met vijftien gedreven mensen woon ik in het midden van de Keniaanse hoofdstad. Ik ben continu op zoek naar de allerbeste golfbanen, de mooiste accommodaties en avontuurlijke nationale parken om golf met safari te combineren. Naast Golf Safari’s ontwikkelt Charlie’s Travels ook andere reizen, waaronder motor safari’s en Afrikaanse festival reizen.

De meeste golfliefhebbers gaan op golfreis naar Europa en Zuid-Afrika, maar zijn zich niet bewust van wat Oost-Afrika te bieden heeft. Avontuur, safari’s, perfect klimaat het hele jaar door en de positieve mentaliteit van de mensen. Met de standaard golfreizen zijn de meesten al bekend, daarom bieden wij een avontuurlijk alternatief aan.

golfers in Afrika

Naast Vetlab Sports Club heeft Oost-Afrika nog zeker vijftien andere prachtige golfbanen. Aantal redenen waarom golfbanen in Oost-Afrika zo mooi zijn: Ze hebben een overvloed aan gevarieerde natuur en wildlife, er zijn hoogteverschillen die zorgen voor uitdagende holes en mooie uitzichten, de banen beschikken over snelle greens en gezellige clubhuizen.

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Golfreizen door een jonge gepassioneerde golfer in Oost-Afrika?