Heb ik een visum nodig voor Namibie?

Ja! Maar deze kun je heel makkelijk on arrival krijgen. Het toeristenvisum voor Namibië is 90 dagen geldig en 1x per kalenderjaar gratis te verkrijgen.

Namibië toeristenvisum benodigdheden

Je hebt het volgende nodig om Namibië binnen te komen:

  1. Je paspoort moet nog zes maanden geldig zijn en er moeten minimaal nog 3 blanke pagina’s in staan.
  2. Een gele koorts vaccinatie is verplicht als je uit een ander land komt waar deze ziekte voorkomt. Lees: bijna heel zuidelijk en oostelijk Afrika, op Zuid-Afrika na.

Helemaal zin gekregen in dit fantastische land? Chat dan hier met Charlie en vraag hem hoe je de Namibian Desert doorkruist!