Huwelijksreis in Afrika

Gefeliciteerd! Je bent getrouwd! Maanden heb je dit huwelijk gepland. Je hebt jezelf in een te strakke jurk of smoking gehesen, het ja-woord uitgesproken, een bescheiden tongzoen uitgewisseld voor de hele familie, gedanst, samen taart gesneden of ludiek in elkaar gezicht geduwd, de nacht en toen eindeloos cadeaus gesorteerd. He, he: het zit erop! Klaar voor iets TOTAAL anders: Een huwelijksreis in Afrika! Dit is geen vakantie, op deze huwelijksreis naar Afrika laat je niets aan het toeval over. Wij zijn gespecialiseerd in avontuurlijke huwelijksreizen die nét even anders zijn.

Een volledig uitgestippelde reis of lang leve de vrijheid, hier een greep uit de mogelijkheden in Afrika:

Rozenblaadjes en kaarsen… Heel romantisch, maar dat kennen we wel. Wij maken werk van het opzetten van ervaringen die je niet snel meer vergeet! Dit betekent natuurlijk niet dat er geen ruimte is voor romantiek..

Verras je lief

Je wilt iets speciaals voor hem of haar neerzetten, maar wat.... Wij hebben al vaker met dit bijltje gehakt. Afrika zit vol met verscholen romantiek en wij kunnen iets speciaals voor je neerzetten, iets wat je lief niet verwacht. Consult onze romantiek experts eens en zeker weten dat jij de volle 100% scoort.

Prachtige locaties met adembenemend uitzicht

Na vier jaar on the ground hebben wij een verzameling unieke partner accommodaties op adembenemende locaties. Perfect voor een huwelijksreis in Afrika! Luxe hutten op een afgelegen privé strand, sfeervolle safaritenten, of een blokhut met haard in de bergen, try us!

Rollebollen afwisselen met avontuur

Tot drie uur ‘s middags in een kingsize bed liggen rollebollen is perfect voor een romantische reis, maar je wilt ook wat om het te compenseren. Afrika is bij uitstek de plek om luxe af te wisselen met avontuur, cultuur en natuur! Slaap een nacht bij de Maasai, doe een meerdaagse tocht door de bergen of zeil van eiland naar eiland: opties te over!

Romantisch tafelen met bijzonder uitzicht

Op een leeg strand een diner á deux met voetjes in het zand. Fakkels, krabbetjes om je heen, én een krabbetje op je bord. Een groot kampvuur met wijn staat klaar om de avond mee af te sluiten. Geen zin in krab? Denk dan aan een ontbijt op bed in een boomhut, lunch met een giraffe aan je tafel, of dineren op een rooftop in Nairobi.

Safari op je huwelijksreis!

Een bijzondere ervaring die zich perfect leent voor een huwelijksreis. In je privé wagen scheur je over de vlaktes van de Maasai Mara en met een fles wijn wordt de rood-gele zonsondergang nog net iets specialer. Bij terugkomst brandt het kampvuur al en smikkel je een drie-gangen diner weg terwijl je in de verte de nachtdieren van de jungle hoort ontwaken. Voldaan lig je ‘s avonds in een luxe safaritent dicht tegen je lief aan, terwijl je je afvraagt hoe goed canvas beschermt tegen alles wat je in de jungle hoort.

Samen kiten?

De gehele Oost- en Zuid-Afrikaanse kust leent zich voor allerlei vormen van watersport. In Kenia, Tanzania en Zanzibar is vooral kiten erg populair. De omstandigheden hier zijn perfect voor beginners, en belangrijker nog: alle stranden zijn leeg. Geen pottenkijkers dus! Meer van het golfsurfen? Mozambique en Zuid-Afrika zijn de places to be.

Op de kaart vind je nog meer experiences!

Staat wat je zoekt er niet tussen? Geen probleem, vraag ons naar de opties!

      Deze reizigers gingen je voor:

      Bekijk alle reviews op Facebook

      Diederik & Liselotte

      "Tanzania was het eerste land dat wij aandeden tijdens onze wereldreis en bleek meteen ook de gaafste en meest onvergetelijke. Mede dankzij Charlie's Travels. De camping safari in de Serengeti en Ngorongoro Crater die Charles voor ons regelde werd hét hoogtepunt van onze reis. Ook van zijn vele tips voor het chille eiland Zanzibar hebben we genoten."

          

      Menno en Josianne

      “Charlie’s Travels biedt een perfecte combi: de vrijheid en het avontuur van backpacken, met de comfort van een georganiseerde trip. Bij aankomst in Nairobi kregen we een simkaart en een grove uitlijn van onze reis. Het voelde alsof we het land zelf aan het ontdekken waren zonder tijd te verspillen aan het zoeken van leuke accommodaties. Ik zou zeker een reis bij Charlie’s Travels aanraden!”

          

      Ronald en Nadine

      “Onze huwelijksreis moest avontuurlijk, adembenemend en onvergetelijk worden. Eerder dit jaar kreeg Nadine van een collega de tip om eens te kijken bij Charlie’s Travels en wij kunnen je vertellen; bij de eerste (skype)ontmoeting was het raak. Tot op de dag van vandaag hebben we hier nog geen seconde spijt van gehad.”

          
      TOP