Huwelijksreis bestemmingen in Afrika: De top 5 romantische libido-verhogende bestemmingen

We spreken hier met een expert; Wieke werd namelijk zelf door onze marketing man Menno ten huwelijk gevraagd in het romantische Stellenbosch. Trouwen en wat doe je dan? Een huwelijksreis met bestemming  Afrika natuurlijk!! Hier de top 5 huwelijksreis bestemmingen in Afrika: romantiek en libido verhogende garantie bij boeking!

5. Huwelijksreis bestemming Mount Kenya; Ragati conservancy en de Castle Forest Lodge

De koningin van Engeland wist het al, zij kwam hier als student om te chillen. Het Ragati Conservancy op Mount Kenya is dan ook een huwelijksreis bestemming met een royal history. Troonopvolger William vroeg Kate ten huwelijk op Mount Kenya en logeerde er net verloofd met haar.
Ga vlieg vissen en bak je visje voor je liefje in een romantische tent of maak eindeloze wandelingen die je afsluit in de Castle Forest Lodge voor een haardvuur waar ze je helemaal in de watten leggen. Hier ben je alleen met je liefste en de berg.

4. Huwelijksreis bestemming Lake Mutanda Resort (Oeganda)

Een kingsize bed met een knisperend fris dekbed, een warme duo douche die zich leent om nog wat nader tot elkaar te komen en een supergoed restaurant dat bekend staat om zijn biefstukjes; Lake Mutanda Resort staat niet voor niets in deze top 5 huwelijksreis bestemmingen in  Afrika. Als je van luxe houdt zit je hier helemaal goed. Daarnaast wordt je getrakteerd op kraakheldere sterrenluchten weerspiegelt in dit zoetwatermeer, romantischer dan dit wordt het bijna niet op 1800 meter.
Je hebt uitzicht op maar liefst drie vulkanen en als je het comfort beu bent kan er daar eentje van beklimmen en daar dan weer ff heel basic overnachten. Je kan hiernaartoe rijden, maar ook het boottochtje ernaar toe is een absolute aanrader.
En als klap op de vuurpijl kan je ook nog een uitstapje maken naar het Mutanda Eco Community Centre dat duurzaam toerisme aanmoedigt. Je kan dan bomen gaan planten of meehelpen met een van de armoedebestrijding projecten in de regio. Maak op je huwelijksreis in Afrika de wereld ook weer een beetje beter, goed voor Afrika, goed voor je karma en goed voor je huwelijk!

3. Huwelijksreis bestemming Usambara mountains & Mambo Cliff inn

In het noordoosten van Tanzania ligt het grillige Usambara gebergte dat zo’n 100 miljoen jaar oud is. And so will your love, want dat hebben jullie net beloofd; eeuwige trouw. Middenin deze woeste rotspartijen ligt de Mambo Cliff Inn. Een huwelijksreis bestemming die vooral erg duurzaam en eco-friendly is. Hij is iets eenvoudiger dan de andere in deze lijst maar daarom niet minder romantisch.
Je kan hier zelfs kamperen en helemaal een worden met de natuur. Een honeymoon voor echte natuurliefhebbers en behoorlijk off the beaten track. Na met al deze overweldigende essentie van onze planeet te hebben kennis gemaakt, doe je natuurlijk nog een mooie safari in de Serengeti.

2. Huwelijksreis bestemming Lions Bluff, bush 2 beach

Als je dan eindelijk genoeg van elkaar hebt geproefd, gevoeld en al die andere dingen die je doet als je net getrouwd bent kun je kiezen tussen verschillende wandeltochten door de bush of toch maar in de Landrover op zoek naar de Big Five; want die zie kom je hier bij ‘bushjes’ tegen: plus Luipaarden, Cheetahs, Civet Katten, Genets en Serval katten. Wel poesjes om met fluwelen handschoentjes aan te pakken. Lionsbuff heeft een loungie chill out bar en een uitstekend restaurant. Het strand is dichtbij dus na een actieve outdoor -of louter indoor- trip kun je relaxen in Kilifi of Diani. En dan lees je natuurlijk Tsavo’s man eaters; het verhaal over het ontstaan van het moderne Kenia dat zich in deze regionen heeft afgespeeld.

1. Huwelijksreis bestemming Lamu & Manda

Op nummer 1 het geheimzinnige, mystieke en tropische – en tevens autoloze – eiland Lamu met haar parelwitte stranden. Vrij in een van de talloze huizen aan de baai van Shela de sterren van de hemel of ga ‘s nachts skinny dippen op het verlaten Manda, recht tegenover Lamu.

Waan je in extreme luxe en rust in een van de resorts op Manda of voel je Alladin en Jasmine in een van de Arabische riads -dat is een paleis- aan de baai van Lamu. Het mag hier dan Islamistisch zijn, hier kan je gewoon in bikini over het parelwitte strand dartelen, want het huwelijk is een feest en deze mensen zijn dol op honeymooners.

Zie de zon zakken vanaf een zeilboot in de oneindige Indiase oceaan die altijd 25 graden is. Doe je tegoed aan de verse vis die je laat vangen door een visser en dan op een verlaten stuk strand roostert of laat klaarmaken door een topkok.

Of kom je suite niet meer uit, geniet van elkaar en zie het allemaal maar; het heet niet voor niets Lazy Lamu hier.

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Ben je er helemaal klaar voor met z’n twee? Check dan onze bestemmingspagina of start meteen een chat! Je kunt ook een bericht voor Charlie achterlaten via ons contactformulier

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Huwelijksreis bestemmingen in Afrika?
Powered by