Jimmy Nelson, Sophie & Waldemar op reis: dit zijn de beelden!

Jimmy Nelson is niet voor niets een wereldberoemde fotograaf. Hij maakt de vetste kiekjes van inheemse stammen in hun habitat, die allemaal te bewonderen zijn in zijn boek: Before They Pass Away. Tijdens zijn reis met Charlie ging hij met zijn camera in zijn hand helemaal los op onze Masaai vrienden. En dat leverde geweldige resultaten op!

Jimmy Nelson in action!

Ook hebben we meneer Nelson nog op bewegend beeld in actie weten te vangen:

Off the beaten track met kinderen? Hakuna Matata!

Ik ga op reis en ik neem mee… Mijn kinderen! Dat is in ieder geval wel wat Sophie Hilbrand en Waldemar Torenstra dachten. Afrika gevaarlijk en absoluut onbegaanbaar met jonge kinderen? Wel nee! Sophie en Waldemar leek het no problemo, en hieronder leveren we het bewijs:

Kennis maken met vreemde culturen, buiten de bubbel treden van alles wat je kent… Het is niet alleen een onvergetelijke, maar ook nog eens super leerzame ervaring voor kiddo’s. Be a good parent en neem je kinderen dus mee op avontuur! Weten hoe Jimmy Nelson himself dit heeft ervaren met de kids van de familie Torenstra? Hij deelt zijn ervaringen in deze blog!

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Word je hier razend enthousiast van en wil je ook wel, net als Jimmy Nelson de Masaai bezoeken? Start dan hier de chat met één van Charlie’s Angels!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Jimmy Nelson, Sophie & Waldemar op reis: dit zijn de beelden!?