• Experience Charlie‘s motorsafari’s

    “Ontdek Afrika op een 150cc! Je crosst over de weidse vlaktes, ontmoet de lokale stammen, spot de Big Five en laat de gebaande paden ver achter je en ruilt deze in voor het verlaten Afrikaanse landschap! Spring op de motor en ontdek de nog grotendeels onbekende plekken in Oost-Afrika. Rijden door de bush komt niet met een vast reisprogramma, dus zet je schrap voor een avontuur!”

    – Charlie

    Krijg reisadvies op maat

Experience Charlie‘s motorsafari’s

“Ontdek Afrika op een 150cc! Je crosst over de weidse vlaktes, ontmoet de lokale stammen, spot de Big Five en laat de gebaande paden ver achter je en ruilt deze in voor het verlaten Afrikaanse landschap!”

– Charlie

Krijg reisadvies op maat
1

Lake Magadi

2

Lake Victoria

3

Mount Suswa

4

Nairobi

Een trip op de motor door het echte Afrika, zal je de rest van je leven bijblijven

Of je nou als 18-jarig melkmuiltje op de motor door de Magadi Desert heen crosst, bij een Maasai achterop Mount Suswa bestijgt of supertuff solo om Lake Vic heen tourt: dit maakt indruk. Je rijdt het einde van de wereld tegemoet, vergezeld door zebra’s en giraffen. Zelfs een citytrip door Nairobi komt meer binnen vanaf een ‘piki piki’. Eigenlijk maakt het niet uit wat je doet; een trip op de motor door het echte Afrika, zal je de rest van je leven bijblijven.

WAT ZIJN JE OPTIES?

Minder ervaren rijders

Maar ik ben helemaal niet ervaren genoeg voor Afrika Geen zorgen: we beginnen met een oefenrondje op een veilige en lege plek, en pas zodra jij je comfortabel voelt koersen we op de wildernis af! Hier heb je ook nog alle tijd om je motor beter te leren kennen: er is hier geen verkeer, geen afleidingen, alleen maar adembenemende natuur.

Zeer ervaren rijders

Voor de ervaren motorrijders biedt Afrika een avontuur dat nergens te vinden is. Over niet-bestaande wegen door de savanne, met onder je rode aarde, en voor je eindeloze horizons. Cheesy zoals het hier staat, maar het is gewoon met geen pen te beschrijven, zo vet. Meer ervaring betekent meer mogelijkheden en anderen gingen je voor door heel Lake Victoria rond te hebben gereden of wat dacht je van Jo’burg naar Nairobi; ook niet bepaald easy forensen. Wij hebben plannen, wij hebben ideeën, maar heb jij een vette route die we over het hoofd hebben gezien; SHOUT IT OUT. Nieuwe avonturen zijn ons levenswerk.

Liever achterop

Dat je liever zelf niet achter het stuur zit betekent niet dat je een fantastische trip moet missen! Sterker nog: achterop de motor hoef je je niet te focussen op versnellingen of plotselinge obstakels, in plaats daarvan kun je de omgeving in je opnemen. Over veiligheid hoef je je ook geen zorgen te maken: de gemiddelde Maasai springt rond z’n tiende levensjaar op de motor. Met andere woorden: je bent in goede handen.

Wil je meer weten over motorsafaris in Afrika? Vraag het onze Afrika-experts.

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!