Echt gecompliceerd zijn wij mannen niet, toch? Bier, BBQ en op zoek naar mooie vrouwtjes. Gooi hier nog wat excuus-termen als ‘afwisseling’ en ‘balans’ in en je hebt de vaste onderdelen die je met je lustrumreis wilt afstrepen. Omdat jij als organisatie natuurlijk een duizend keer betere reis wilt (en kunt!) neerzetten dan al die andere clubs, kies je voor een mannen lustrumreis naar Afrika. Zoals altijd weet iedereen het beter, staan de beste stuurlui aan wal en denken ze allemaal dat jij nergens aan hebt gedacht. Hoe overtuig je die ene clubgenoot die tot zijn 18de aan z’n moeders navelstreng heeft gehangen dat Afrika niet gevaarlijk is? Of die ene onderpresterende/overcompenserende clubgenoot die vreest dat Afrika hem niet genoeg vrouwelijk schoon biedt?

Welnu! Hier is speciaal voor jou, de dappere eindverantwoordelijke van het avontuur; “Lustrumreis naar Afrika, hoe overtuig ik mijn club?!”

mannen lustrumreis naar Afrika

“Je kunt alleen in van die witte resorts aan koud bier komen”
Prioriteiten… Of je op de vereniging nou Heineken, Grolsch of zelfs Bavaria drinkt, niks gaat boven een ijskoude Tusker bij het ondergaan van de Afrikaanse zon. Wij zorgen dat jij wanneer je maar wilt tijdens je reis een goudgele pretcilinder kan opentrekken.


“… Als ik ouder ben ga ik nog wel een keer naar Afrika op safari”

Dat zou goed kunnen, maar stap je dan met al je vrienden op je eigen motor en knal je een paar dagen dwars door de wildernis op zoek naar de Big Five? Vergeet een safaribus met witte bejaarden, we droppen je bij een Maasai-stam en daar mogen jullie het verder zelf uitzoeken. Overnachten in een poephut, zelf geiten slachten en die vervolgens op de BBQ knallen. Het mooiste? De Maasai nemen je mee door hun leefgebied: RAUW AVONTUUR!

 

mannen lustrumreis naar Afrika

“Feesten in Afrika? Ja hoor, mes tussen je ribben en pieken gestolen zul je bedoelen?”
Het tegendeel! Feesten in Afrika is iets waar jij je licht behaarde borstkas voor mag natmaken. Sowieso inbegrepen: daggeren en schuren in een donkere pilstoko in Nairobi, zwembadfeest in hostel langs de kust, bonfire aan de waterkant of zelf feestje opzetten in de woestijn. Je kunt het zo gek niet bedenken maar elke variant van feesten bestaat hier. Zo niet, bouw je eigen feest, ruimte zat.


“Kun je daar wel een beetje ontspannen? Somalische piraten en een paar poepsjieke resorts zeker?”
Kenia ligt aan de Indische Oceaan en heeft een prachtige kustlijn met de meest bounty-achtige stranden die je kunt bedenken. Mooie stranden trekken veel mensen, dus ook hier is een levendige backpackers community en zijn er de chillste strandfeesten waar je vrouwtjes van alle garing kunt binnenhengelen.

mannen lustrumreis naar Afrika

“Ouwe, kunnen we wel een beetje regelen daar?”
Laten we één ding heel duidelijk maken, je versiert geen Afrikaanse vrouwen, je wordt verdomme opgevroten en veroverd. Heb jij ook onderpresterende gasten in je club? Neem ze mee naar de plekken en feesten die wij kennen en zij (maar vooral jij) krijgen de avond van hun leven. Niet op zoek naar je blackwings-speldje? We zijn ook goed bekend met de expat community, dus wie weet ga je er met dochter van de Amerikaanse ambassadeur vandoor. Ben je meteen binnen.


“Kosten?”

Vanaf €2000,- ben je van ons en kun je de dikste reis bouwen om je naam als reisleider voor altijd in de ‘Hall of Fame’ te knallen. Wij helpen je wel.

 

What you can read next: