Experience

Charlie's Motor Safari's

Ontdek Afrika op een 150cc! Je crosst over de weidse vlaktes, ontmoet de lokale stammen, spot de Big Five en je laat de gebaande paden achter je en ruilt deze in voor het verlaten Afrikaanse landschap! Spring op de motor en ontdek de nog grotendeels onontdekte plekken in Oost-Afrika. Rijden door de bush komt niet met een vast reisprogramma, dus zet je schrap voor een avontuur!

 

Wat zijn de opties?

Minder ervaren

Maar ik ben helemaal niet ervaren genoeg voor Afrika Geen zorgen: we beginnen met een oefenrondje op een veilige en lege plek, en pas zodra jij je comfortabel voelt duiken we de wildernis in! Hier heb je ook nog alle tijd om je motor beter te leren kennen: er is hier geen verkeer, geen afleidingen, alleen maar adembenemende natuur

Zeer ervaren

Voor de ervaren motorrijders biedt Afrika een avontuur dat nergens te vinden is. Over niet-bestaande wegen door de savanne, met onder je rode aarde, en voor je eindeloze horizons. Klinkt cheesy, maar is als ervaring niet te omschrijven. Meer ervaring betekent meer mogelijkheden, en voorgangers zijn dan ook rond Lake Victoria gereden, of hebben hele landen doorkruist. We hebben een scala aan opties en tips klaarliggen, maar werken net zo graag samen aan een compleet nieuw avontuur!

Liever achterop

Dat je liever zelf niet achter het stuur zit betekent niet dat je een fantastische trip moet mislopen! Sterker nog: achterop de motor hoef je je niet te focussen op versnellingen en plotselinge obstakels, en kun je in plaats daarvan de omgeving in je opnemen. Over veiligheid hoef je je ook geen zorgen te maken: de gemiddelde Maasai springt rond z’n tiende levensjaar op de motor. Met andere woorden: je bent in goede handen.

Of je nou als beginnend motorrijder door de Magadi Desert heen crosst, bij een Maasai achterop Mount Suswa bestijgt, of solo om Lake Vic heen toert: het maakt indruk. Je rijdt aan het eind van de wereld, vaak naast zebra’s en giraffen. Zelfs een citytrip door Nairobi komt meer binnen vanaf een ‘piki piki’. Eigenlijk maakt het niet uit wat je doet; een trip op de motor, daar vertel je nog heel lang over na.

TOP