✔️ Super flexibele voorwaarden – ✔️ Verantwoord toerisme – ✔️ 100% verzekerd op reis

ONTDEK AFRIKA!

“In 2014 begon ik mijn avontuur in Kenia. Ik kocht, tot grote schrik van mijn moeder, een motor en met die nieuw gewonnen vrijheid ben ik op ontdekkingstocht gegaan. Naar de Maasai, de bergen in, door de woestijn… ik wilde alleen maar meer van Afrika zien! Afrika is zo mooi en divers: van gorilla’s tot lemuren, van hoge bergen tot parelwitte stranden. Mijn zoektocht naar de mooiste, tofste, vetste, off the beaten track plekken is nog lang niet voorbij. Ik ga nog steeds vaak op pad op zoek naar meer onontdekte parels!”

– Charlie

MET WELK GEZELSCHAP REIS JIJ?

Met Charlie’s Travels ga je off the beaten track! We krijgen stuiptrekkingen van de toeristenkaravaan, springende Maasai en ingedutte pensionado-lodges. Bij ons boek je daarom geen standaard reizen, maar stel je zelf met onze reis-experts de ultieme Afrika-trip samen!

OP WELKE TYPE REIS GA JIJ HET LIEFST?

Voor ieder wat wils. In Afrika heb je eindeloos veel mogelijkheden! Wil je op reis door de natuur, culturele vakantie of maak je liever een actieve of een relaxte trip door dit prachtige continent? Of liever alles tegelijk?

Motor in woestijn
Cocktail op strand
Cultuur
Olifanten

DE POPULAIRSTE CHARLIE’S TRAVELS ACTIVITEITEN

Ben jij iemand graag verschillende bergtoppen afgetikt wilt hebben, een Afrikaanse stad van binnen tot buiten wilt leren kennen of liever met een snorkelset de onderwaterwereld van de Indische Oceaan begroet? Een ding is zeker: je hoeft je in Afrika niet te vervelen. Samen met jou zorgen wij voor een juiste combinatie van activiteiten! Hieronder alvast een greep uit de mogelijkheden.

DE GARDEN ROUTE VOOR VRIENDEN: ZO ZIET DIE ERUIT!

COMBINATIEREIS KENIA & OEGANDA

“Tijdens een reis door Kenia en Oeganda worden de wensen van elk type reiziger in vervulling gebracht. Van uitgestrekte savannes tot groene wouden en van hoge bergketens tot diepe meren, het landschap van deze twee landen is verrassend divers. Spot de BIG 5, maak kennis met verschillende, authentieke culturen en ontdek de parelwitte stranden van Oost-Afrika”. – Charlie

DE EASTERN LOOP VOOR VRIENDEN: ZO ZIET DIE ERUIT!

Leuk dat je interesse hebt in een reis naar Zuid-Afrika samen met je vrienden! Iedereen kan z’n hart ophalen in dit prachtige land. Legendarische zonsondergangen, hikes door ongerepte natuur, wilde kustlijnen, veel wildlife en genoeg kroegen om alle Zuid-Afrikaanse wijntjes en biertjes te proberen. Inderdaad, het avontuur druipt ervan af in Zuid-Afrika en in het bijzonder in het oosten.

DE EASTERN LOOP VOOR LOVEBIRDS: ZO ZIET DIE ERUIT!

Leuk dat je interesse hebt in een reis naar Zuid-Afrika met z’n tweetjes. Iedereen kan z’n hart ophalen in dit prachtige land. Legendarische zonsondergangen, hiken in ongerepte natuur, safari in de wildparken, ruige kustlijnen en slapen onder verbluffende sterrenhemels in de bushbush. Inderdaad, de romantiek druipt ervan af in Zuid-Afrika.

DE EASTERN LOOP VOOR FAMILIE’S: ZO ZIET DIE ERUIT!

Leuk dat je interesse hebt in een reis naar Zuid-Afrika samen met de familie! Iedereen kan z’n hart ophalen in dit prachtige land. Legendarische zonsondergangen, hiken in ongerepte natuur, kampvuur verhalen vertellen, overnachten in wildparken, ruige kustlijnen en op zoek naar de Big Five! Inderdaad, het avontuur druipt ervan af in Zuid-Afrika. Een perfecte vakantiebestemming en dé plek voor een onvergetelijk trip met je zus, broer, zoon, moeder, opa, beste vriend of vriendin.

EEN FAMILIEREIS IN TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

Ha reiziger! Leuk dat je geïnteresseerd bent in een familiereis naar Tanzania! Na het lezen van deze voorbeeldreis weet je dat Tanzania veel meer is dan safari, lodges en beach resorts. Beesten spotten vanuit een safari-jeep, uren staren naar de hoogste berg van Afrika (de Kilimanjaro). Of slingeren aan lianen en plonsen in een hotspring en een potje voetballen met de kids uit de buurt op een parelwit strand. Onze reis-experts stellen speciaal voor jullie de ultieme trip samen. Wil je weten hoe zo’n familiereis ervan binnenstebuiten uitziet? Scroll door deze itinerary voor een vogelvlucht langs alle hoogtepunten. Let’s go!

EEN REIS MET Z’N TWEEËN DOOR TANZANIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een Afrikareis voor twee personen naar Tanzania! Na het lezen van deze voorbeeldreis weet je dat Tanzania veel meer is dan safari, lodges en beach resorts. Beesten spotten vanuit een safari-van, uren staren naar de hoogste berg van Afrika (de Kilimanjaro), slingeren aan lianen en plonsen in een hotspring, een potje voetballen met de kids uit de buurt op een parelwit strand. Zie jij jouw gezien al heel veel dieren spotten of chillen onder de palmbomen komende vakantie? Onze reis-experts stellen speciaal voor jullie de ultieme trip samen. Wil je weten hoe zo’n familiereis ervan binnenstebuiten uitziet? Scroll door deze itinerary voor een vogelvlucht langs alle hoogtepunten. Let’s go!

NAMIBIË VOOR FAMILIE: ZO ZIET DAT ERUIT!

Leuk dat je interesse hebt in een reis naar Namibië samen met je familie! Iedereen kan z’n hart ophalen in dit prachtige land en herinneren maken voor het leven. Een perfecte vakantiebestemming dus voor honeymooners en lovebirds, maar deze omgeving is ook dé plek voor een onvergetelijk trip met je zus, broer, zoon, moeder, opa, beste vriend of vriendin. De waanzinnig mooie zonsondergangen, de ruige wegen, ongerepte natuur en eindeloze zandvlaktes maken deze plek zo bijzonder.

NAMIBIË VOOR LOVEBIRDS: ZO ZIET DAT ERUIT!

Leuk dat je interesse hebt in een reis naar Namibië met z’n tweetjes. Iedere avonturier haalt zijn hart op in dit prachtige land. Woestijnen, bergen, de zee en niet te vergeten eeuwenoude, archeologische hoogstandjes, je ziet het hier allemaal! Laat je verbluffen door de pracht van de ongerepte natuur, de intens heldere sterrenhemel en de dieprode zonsondergangen.

EEN REIS DOOR OEGANDA/RWANDA MET EEN GROEP VRIENDEN: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN FAMILIEREIS IN OEGANDA: ZO ZIET DIE ERUIT!

EEN REIS MET Z’N TWEEËN DOOR KENIA: ZO ZIET DIE ERUIT!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een Afrikareis voor twee personen! Legendarische zonsondergangen, bountybeaches, ongerepte natuur, mystieke eilandjes en een verbluffende sterrenhemel. Je zou het misschien niet meteen zeggen, maar de romantiek druipt van het Afrikaanse continent af

DAAROM MET CHARLIE’S TRAVELS NAAR AFRIKA

WE ZIJN “ON THE GROUND” IN AFRIKA
Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!
WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

ELKE REIS IS EEN CO-CREATIE
Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.
WIJ WERKEN VERANTWOORD & DUURZAAM

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

Wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk onze Charlie’s and Chill video’s!

WAT ONZE REIZIGERS OVER ONS ZEGGEN

[brb_collection id=”1813″]

WIJ ONTWIKKELEN ZELF AL ONZE REIZEN!

VIDEOKANAAL CHARLIE’S & CHILL

Perfect om je te oriënteren! 200+ Afrika films met uiteenlopende thema’s die een mooi, informatief en amuserend beeld geven bij de verschillende landen.

Kenia

Video afspelen over Charles SGR
CHINESE TREIN OF VERVUILENDE BINNENLANDSE VLUCHT?

Railway Stories: is de trein een goed alternatief op een vervuilende binnenlandse vlucht?

TANZANIA

Video afspelen over Swahili Vibes Tanzania
SWAHILI VIBES – EEN ALTERNATIEF OP TOERISTISCH ZANZIBAR?

Swahili Vibes: de belofte van reizen is al lang geen supertoeristisch tropisch eiland meer. Wat heeft de kust van Tanzania nog meer te bieden?

ZUID-AFRIKA

Video afspelen over JO’BURG NAAR KAAPSTAD VIA DE WILD COAST
JO’BURG NAAR KAAPSTAD VIA DE WILD COAST

Wild Coast & Garden Route: Zuid-Afrika kent grote trekpleisters maar wat heeft het land nog meer te bieden naast deze toeristische attracties?

NAMIBIË

Video afspelen over Namibie AIO
SOCIAL DISTANCE HEAVEN IN AFRIKA’S DUNST BEVOLKTE LAND

Wat is de identiteit van Namibië naast Deadvlei en Etosha? Wat kunnen we van dit weidse land opsteken?

VIND ONS TERUG IN

Columbus Travel
Quote
Jimmy Nelson
Elsevier

GEÏNTERESSEERD? BEKIJK ONZE BESTEMMINGEN!

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!