Op motorsafari in Kenia met Charlie’s Travels

Als je echt off the beaten track wil gaan, dan móet je op motorsafari in Kenia! Met de zon op je bol rij je door het stof terwijl je letterlijk van de gebaande paden af gaat. Of je nu zelf rijdt of achterop zit bij één van onze ervaren gidsen – je trekt dwars door de woestenij en bent dichtbij de Keniaanse mensen, dieren en de natuur. Hier beleef je het ultieme gevoel van vrijheid!

Als je liever achterop stapt en het stuurwerk overlaat aan onze ervaren gidsen, crossen zij je door de Keniaanse woestenij.

De Magadi-woestijn ademt off the beaten track en toch ligt het heel dicht bij Nairobi – dit is de perfecte setting voor een motorsafari! De echte avonturiers kunnen zelfs off-road van de hoofdstad naar Magadi Town rijden, maar hier heb je wel wat ervaring voor nodig. Iets minder ervaren? Je kunt ook gewoon de rustige asfaltweg naar Magadi pakken, of ervoor kiezen om met de auto naar Magadi af te reizen en daar op de motor te stappen!

Zie je jezelf al zitten? Neem dan contact met ons op! Samen met jou stellen we de perfecte motorsafari samen.

We hebben een hele rits 150cc motoren bij de startup-villa staan, waarop je zoals gezegd zelf op kunt rijden! Als je liever achterop stapt en het stuurwerk overlaat aan onze ervaring gidsen, crossen zij je door de Keniaanse woestenij.

Elke motorsafari wordt op maat gemaakt, dus er is niet één schema wat we afwerken. Afhankelijk van de tijd die je hebt, kun je naar de Magadi-zoutmeren afreizen, kun je naar het Maasai-dorp Pakase, kun je een bezoekje nemen aan de nabijgelegen hotsprings of op zoek naar olifanten, giraffes en andere beesten die ook in dit gebied rondlopen. Zelfs een bezoekje aan Lake Natron behoort tot de mogelijkheden!

Ga je meerdere dagen op pad? Dan kun je kamperen in het wild, of verblijven in de paar accomodaties die Magadi Town te bieden heeft. Na je motorsafari kun je met de Maasai mee op Tribal Trek – zij nemen je dan mee door hun gebied. Net als de motorsafari een onvergetelijke ervaring!

Heb je vragen aan onze Afrika-experts?

Check snel onze Kenia-pagina voor meer Keniaanse experiences, of neem contact met ons op om te checken wanneer jij op de motor door de Keniaanse woestijn kan rijden!

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over Op motorsafari in Kenia met Charlie’s Travels?
Powered by