Manon Pierens

Lang (1,81cm), jong (24 jaar) en nieuw (ik was nog nooit in oost- of zuid-afrika geweest)… deze gekke muzungu (blanke) steekt er wel een beetje tussenuit. Ik duik vol het avontuur in en deel dit graag met je! Met een camera om de hals en social media kanalen in de hand. Let’s explore!

Neem contact met mij op

Wat ik uitspook in Afrika

Ie-de-reen keek verbaast op toen ik het vertelde; “Ik ga naar Kenia”. Het begon als de meid die lekker bij de ouders op de bank bleef in Zeewolde. Wonen en studeren in een andere stad? Waarom zou je… Totdat ik verhuisde naar Utrecht. Hier sloeg de knop langzaam om. Er was zoveel te zien en te beleven. Mijn creatieve en actieve hart proefde de lust om op pad te gaan en te ontdekken. Maar alsnog; Voor een aantal maanden naar het buitenland? Waarom zou je….

Na twee jaar te werken als Marketing Manager, merkte ik dat dit mij niet 100% gelukkig maakte. Ik wilde vaker op pad, meer nieuwe ervaringen en belevingen ontdekken, maar vooral dit vastleggen en delen via fotografie. Toen, op een avond, zag ik het ineens voorbij komen; de vacature van Charlie’s Travels! Die nacht heb ik geen oog dicht gedaan. Het bleef in mijn hoofd rondspoken. Wat nou als ik naar Afirka ga?

Hier ben ik dan. Het groentje tussen de ervaren wereldreizigers die hier werken. Hun passie, energie en manier van leven inspireert mij ontzettend. Ik verander enorm, verleg mijn grenzen kilometers ver. Hier zien zij mij als de sociale vlinder, degene die het liefst 24/7 buiten de deur is. Het leven buiten Nederland is een enorme verrijking. Het prachtige Afrika wil ik met iedereen delen, wat ik gelukkig ook mag doen als content creator! Maar; Voor langer buiten Nederland reizen? Waarom zou je… Of toch? We gaan het zien!

Mijn Travelstories

Deze landen kan ik afstrepen

1
2
3
3

Tunesië

Waar je mij meer over kunt vragen

Naar Kenia met nul ervaring
Fotograferen
Kenia Experiences
Hotspots in Nairobi
Nachtleven in Nairobi
Sociaal Vlinderen
Rondcrossen met een huurauto

Mijn Afrika tijdreis

 • 2019 aug.

  Starten bij Charlie’s Travels!

 • 2019 sept.

  Met collega’s | Magadi, Nai Nami, Amboseli (Kenia)

 • 2019 nov.

  Met moeder en broer | Zipline Forest, Lake Naivasha, Hell’s Gate, Lumo / Lions Bluff, Tsavo East, Diani (Kenia)

 • 2019 nov.

  Met vriendje | Mt Longonot, Lake Naivasha, Lake Nakuru, Aberdare (Kenia)

 • 2019 dec.

  Met collega’s | Mt Ololokwe

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi avonturier! Stuur ons gerust een WhatsApp berichtje op +27 74 413 55 98, we helpen je graag verder! We zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren beschikbaar. Cheers!