Rémon Bloemberg

Ergens in 2012 bezocht ik voor het eerste het Afrikaanse continent en het was liefde op het eerste gezicht. Nadat ik jaren heb rondgezworven in de Amsterdamse stadsjungle was het tijd voor een tropische werkplek in Kenia. Sinds begin 2019 ben ik voor een groot gedeelte van mijn tijd in Nairobi te vinden!

Neem contact met mij op

Wat ik uitspook in Afrika

Samen met ons team zijn wij constant bezig om de ervaring voor onze klanten zo goed mogelijk te maken. Dit doen wij al op het moment dat zij voor het eerst met ons in aanraking komen op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, YouTube of wanneer zij een blog van ons lezen. Vervolgens proberen wij op onze website zo goed mogelijk duidelijk te maken wat precies aanbieden als Charlie’s Travels. Dat is niet altijd makkelijk want wij bieden reizen op maat aan en iedere reis ziet er anders uit.

Charlie’s Travels heeft een grote ambitie om uiteindelijk de grootste aanbieder te worden van ‘off the beaten track reizen’ in Afrika. Door al onze afdelingen in het bedrijf zo goed mogelijk samen te laten werken geloven wij erin dat wij onze reizigers een optimale ervaring kunnen bieden. Als zij blij zijn dan zullen zij dit ook aan anderen vertellen en hierdoor kunnen wij meer mensen het echte Afrika laten ervaren. Hierdoor groeit ons bedrijf om onze ambitie te kunnen behalen.

Waar je mij meer over kunt vragen

Kitesurfen in Afrika
Zuid-Afrika
Kenia
Hardlopen in Kenia
Zanzibar
Snorkelen aan de Keniaanse kust
Motorrijden in Kenia
4 x 4 rijden

Mijn Afrika tijdreis

 • 2012

  Eerste keer in Afrika: Kaapverdië

 • 2015

  Tanzania & Zuid-Afrika

 • 2017

  Terug naar Zuid-Afrika

 • 2019

  Werken bij Charlie’s Travels!