Op retraite in de Loita Hills

Op zoek naar een digitale detox, wil je weg van alle patronen en ontdekken welk potentieel er in je verborgen ligt? Ga mee op reis met de True Nature Trail door Kenia en maak herinneringen voor het leven. Denk aan diepe gesprekken bij het kampvuur, geweldige wandelingen, de confrontatie met jezelf, inspirerende mensen om je heen, de symboliek van wilde dieren, in slaap vallen naast een knetterend vuurtje en wakker worden met nieuwe inzichten. Ben je er klaar voor? Wij wel!

– door Heidi Hessing

“You are the architect and builder of your life journey…
shape it with intention”

Zo ontstond de True Nature Trail door Kenia

Een jaar geleden, aan het eind van een waanzinnige Leadership Retreat in Zweden, zaten Eveline en ik ons eerste biertje van de week te drinken en daar ontstond ons plan voor deze waanzinnige Transformational Wilderness Trail naar Kenia. Pratende over deze leiderschapsreizen die Eveline al langere tijd organiseert, en mijn voorliefde voor het Afrikaanse continent, kwam het ineens als een puzzel bij elkaar!

Zo kwamen we bij Charlie’s Travels…

Op de een of andere manier kwam ik tijdens mijn zoektocht om deze droom te gaan uitwerken steeds op de site van Charlie’s Travels terecht – net zoals jij nu wellicht. 😉 Het moest zo zijn. Toen we ons plan hadden voorgelegd aan Charlie’s Travels hadden we gelijk een klik en zin om dit met elkaar in de wereld te gaan brengen. Met elkaar hebben we onze expertise van leiderschapsprogramma’s en wilderness adventures bij elkaar gegooid en zijn we gaan bouwen. En 26 mei is het dan zover, de kick-off van onze reis in Nederland, met vervolgens 21 september 2019 de eerste True Nature Trail door de Loita Hills in Kenia – onder begeleiding van Masai gids Dominique en zijn dappere krijgers.

Een droom die uitkomt

Nergens anders is de puurheid, aardsheid zo intens als in de natuur in Afrika. Hoe cool is het om mensen mee te kunnen nemen om de verbondenheid met de natuur en met zichzelf op een heel nieuwe manier te gaan ervaren. Een digitale detox, weg van alle patronen en ontdekken welk potentieel er in je verborgen ligt!

Wat kun je verwachten?

Het wordt een reis van herinneringen voor het leven; de diepe gesprekken bij het kampvuur, de geweldige wandelingen, de confrontatie met jezelf, inspirerende mensen om je heen, de symboliek van wilde dieren, in slaap vallen naast een knetterend vuurtje, wakker worden met nieuwe inzichten. Ik ben benieuwd wat iedereen en ikzelf ga ontdekken en waar deze reis ons gaat brengen…

Heb jij ook de behoefte aan een echt avontuur, niet alleen in een nieuwe omgeving of spannende reis, maar ook met jezelf een laagje dieper te gaan door de wilde natuur van Kenia? Stilstaan bij de vragen en uitdagingen die nu spelen en wat jij nodig om je ambities te realiseren en dromen waar te maken?

Over het programma

Dit programma is meer dan alleen een leadership trail door de wildernis, het True Nature programma is inclusief:

  • Personal intake
  • group foundation workshop
  • leadership trail
  • trail report
  • integration workshop
  • personal integration coaching

Voor uitgebreide info kijk je op onze site.

Interesse? Neem contact met ons op!

Eveline de Wal: [email protected] 06 11 76 52 82
Heidi Hessing: [email protected] 06 46 16 90 86

Heb je vragen over deze retraite of over Kenia?

Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hi,
Kan ik je helpen met meer informatie over True Nature Trail Kenia: retraite door de Loita Hills?