• Wilderness Trail in Kruger National Park

    Één van Afrika’s beroemdste nationaal parken off the beaten track ontdekken? Deze wilderness trail is een droom voor de echte bush en wildlife lovers. Ontdek het park te voet, slaap in de bush en leer alles over het wild en spoorzoeken!

Meer over deze highlight

Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Leeftijd: 12+
Prijs: €€€

Meer over deze highlight

1
Family friendly
Off the beaten track
Eco friendly

Kruger te voet

Een gamedrive is al een ervaring op zich, maar stel je voor dat je onderdeel bent van de Afrikaanse bush in plaats van toeschouwer! Ontdek het Kruger National Park te voet tijdens een spannende wilderness trail. Tijdens een van deze meerdaagse hikes loop je door de meest afgelegen gebieden van het park, de plekken waar geen enkele auto wegen doorheen lopen. Daarnaast is maar één hiking groep tegelijk toegestaan, waardoor je echt alleen met jouw groep in de bush bent. Bij het bekijken van een kaart van het Kruger kan je zien hoe enorm groot het park is, en hoe de wegen maar een klein deel van het park beslaan. Kan je nagaan wat er zich allemaal schuilhoudt in de dikke bush waar JIJ (en de rangers natuurlijk) doorheen zullen lopen!

Een dream come true

‘s Avonds slaap je in knusse hutjes en geniet je van een Zuid-Afrikaanse braai en bush TV (kampvuur)! Tijdens een wilderness trail leer je ongelofelijk veel over de Afrikaanse bush. De standaard ‘hoe oud kan een olifant worden’ is hier niet aan de orde. Je leert meer over track & signs (spoorzoeken), het gedrag van de dieren, de schoonheid van insecten en hoe gevaarlijke dieren te benaderen. Een hele bijzondere trail is de Olifants Backpack Trail. Deze trail strekt zich uit over 4 dagen en 3 nachten, en beslaat ongeveer 42 km. Tijdens deze trail kampeer je middenin de bush (ja, in een tent) zonder voorzieningen. Een droom voor de echte bush diehards!

Comfort in het wild

Iets teveel van het goede? Kies dan voor bijvoorbeeld de Bushmen Wilderness Trail! Deze wilderness trail begint in het Zuid-Westen van het Kruger, iets dichterbij ‘de bewoonde wereld’ en is met verblijf in fijne hutjes. In dit gebied vind je valleien en hoge rotsformaties met waanzinnig uitzicht over het bushveld! Ook vind je hier eeuwenoude Bushmen schilderingen en andere historische plekken. Qua wilde dieren kent dit gebied een hoge concentratie aan olifanten en bedreigde witte neushoorn. Een mooie combinatie van cultuur en safari!

Toeristen fotograferen wildlife
Kampvuur Nacht Wild

Ik ben klaar voor het avontuur! En nu? Stuur een aanvraag, Skype met een van onze Charlie’s Angels, ontvang het voorstel en dan SAFARI NJEMA!

Waar kan ik nog meer naartoe?

Navigeer via de kaart naar andere bestemmingen in Zuid-Afrika

Daarom met Charlie’s Travels naar Zuid-Afrika

Wij zijn “on the ground” in Afrika

Ons team woont en werkt verspreid over heel Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

Wij ontwikkelen eigen routes

Overal waar Charlie met zijn team komt, ontwikkelt hij samen met bewoners en ondernemers nieuwe routes en experiences.

Elke reis is een co-creatie

Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Alles is mogelijk, niets is te gek! Give us a try.

Wij werken verantwoord & duurzaam

Charlie’s Travels werkt met lokale partners en draagt bij aan CO2-projecten om milieuvervuiling te compenseren.

✔️Super flexibele voorwaarden - ✔️Verantwoord toerisme - ✔️100% verzekerd op reis
Open chat
1
Kan ik je helpen?
Hey hey!
Stuur ons een berichtje op WhatsApp en we helpen je zo snel mogelijk verder met je vragen of interesses!