AFRICA INSIDE OUT

Off the beaten track again, maar nu langer en beter dan ooit! Nairobi naar Kaapstad: binnen 12 maanden door 13 Afrikaanse landen met een top-notch team van content creators.

AFRICA INSIDE OUT

Off the beaten track again, maar nu langer en beter dan ooit! Nairobi naar Kaapstad: dwars door 13 Afrikaanse landen met een top-notch team van content creators. Het doel van deze reis:

Ontwikkeling van nieuwe avonturen
Als off the beaten track reisbureau zijn we niet voor niets on the ground… De meest unieke, enerverende en uitdagende avonturen bedenk je niet achter je bureau. Hiervoor moet je op ONTDEKKING! Door te reizen, contact te leggen met de lokale bevolking en mee te deinen op de ins en outs die we onderweg tegenkomen, komen we iedere keer terug met vernieuwende Afrikaanse routes, verhalen en avonturen!

Content maken en verhalen vertellen!
Camera’s, drones, laptops en een auto vol met bevlogen content creators: we zullen actuele gebeurtenissen, onze avonturen en specifieke thema’s zoals outdoor-activiteiten, (lokale) projecten, bewoners, milieu, duurzaamheid en natuur schrijven, filmen en fotograferen: met deze expeditie proberen we letterlijk ‘Africa Inside Out’ te keren!

PARTNERS AFRICA INSIDE OUT

Ontdekkingsreizen maak je niet alleen: we zijn op zoek naar partners voor de Africa Inside Out expeditie. Wij hebben in ieder geval nodig: een auto, gear, sponsorship … en uiteraard willen we een zo groot mogelijk bereik en zoeken we (online) media partners.

Wat kunnen wij onze partners bieden?

Maandenlange fotografische, geschreven en video-content, brand exposure, specifieke site-visits, diepgaande interviews, you name it: dat kan je aan ons overlaten. We spreken een ondernemende hoogopgeleide doelgroep aan die begaan is met ons merk en geïnteresseerd is in reizen en culturen. Vormen wij een match en kunnen we wat voor elkaar betekenen? Voor ons zijn de mogelijkheden oneindig, dus let’s talk!

Wil je ons helpen en zie je ruimte voor een samenwerking met een bepaalde partij? Schroom niet, introduceer ons of deel je gedachten en mail naar: [email protected] of vul onderstaand formulier in.

OOK MEE OP EXPEDITIE?

Heb jij een interessante following en een liefde voor Afrika of gewoon zin in een verzetje? Wij zijn op zoek naar BN’ers, influencers en reisbloggers om met ons mee te reizen en content te maken. Meer informatie? Stuur een e-mail naar ons PR0bureau: [email protected].

Charles

PERS & MEDIA

In contact komen met Charlie of meer weten over de Africa Inside Out expeditie? Dan kun je contact opnemen met ons PR bureau, via: [email protected].

AFRICA INSIDE(RS) OUT COMMUNITY

We maken deze reis niet alleen, we doen het samen, en we hebben jullie hulp nodig! Om onontdekte gebieden te bereizen en bijzondere verhalen te vertellen willen we een community van Africa Insiders bouwen met mensen die ons verder op weg kunnen helpen.

HOE HET OOIT BEGON

Een jaar lang reizen door Afrika… Hoe komt zoiets tot stand? Wil je weten hoe dit avontuur ooit is begonnen? Lees hier het verhaal geschreven door Charlie!
SPREAD THE LOVE!

We gaan deze reis maken omdat we willen dat de wereld Afrika ziet voorbij de vooroordelen. Enerzijds doen we dat door verhalen te vertellen, anderzijds ontwikkelen we reizen naar gebieden waar men het echte Afrika kan ervaren! Alle hulp is welkom bij deze missie: tips, tricks, waardevolle contacten, gewoon een fan die ons aanmoedigt, of jij die collega’s enthousiast over onze reis vertelt en aangeeft wat Afrika voor jou betekent.
Share the love, share the passion, deel ons verhaal!

DOWNLOAD DE MEDIA KIT

Alles wat je moet weten over ons bedrijf en de Africa Inside Out Expeditie download je hier.

Benieuwd naar al onze bestemmingen?