GROEPSREIZEN DOOR KENIA

 • 2 groepsreizen door Kenia 
 • 10 vertrek data in 2023 en 2024
 • Geschikt voor jong en oud
 • Reisduur vanaf 16 dagen 
 • Prijs vanaf €2.150 p.p. - exclusief vliegticket
 • Kosten vliegticket:
   Laagseizoen vanaf €800 p.p
   Hoogseizoen vanaf €1250 p.p.
 • EEN GROEPSREIS MET CHARLIE'S TRAVELS IN AFRIKA IS NÉT EVEN ANDERE KOEK!

  Wil jij Afrika ontdekken en lijkt het jou wel wat om op reis te gaan met meer avonturiers? Say no more! De groepsreizen van Charlie’s Travels zijn gezellig voor jong en oud, bloedverwanten, verliefde stelletjes en solo-reizigers. Hikes die geschikt zijn voor iedereen, dieren spotten tijdens een gamedrive en lekker chillen aan de idyllische Keniaanse kust; het programma is goed in balans. Zo is er voldoende tijd voor jezelf en jouw eventuele reisgezelschap, maar ook veel mooie momenten die je deelt met jouw nieuwe beste vrienden. Geniet van een geheel ontzorgd avontuur, verbreed je horizon, vermijd de toeristenshow en leer van andere culturen. Maak je klaar voor een verbroederend avontuur dat je nooit zal vergeten. Al onze groepsreizen check je hieronder, maar vergeet vooral niet de Bush2Beach reis van 16 dagen te checken, waarbij je groene heuvels, tropische stranden en safari’s combineert. Hoe vet! 😍

  groepsreis kenia kampvuur groep mensen

  ONTDEK ONZE GROEPSREIZEN

  Groepsreis Western Route: Eilandhoppen langs de oevers van Lake Victoria

  🗺️ 20 dagen – 11 locaties
  📅 Vier verschillende vertrekdata in 2023 en 2024
  💰 €2750,- p.p. excl. vliegtickets
  🌍 Kenia
  Bekijk hier de reis

  Groene heuvels Bush2Beach groep

  Groepsreis Bush to Beach: safari, groene heuvels en tropische stranden

  🗺️ 16 dagen – 8 locaties
  📅  Zes verschillende vertrekdata in 2023 en 2024
  💰 €2150,- p.p. excl. vliegtickets
  🌍 Kenia
  Bekijk hier de reis

  TOELICHTING PRIJZEN

  Inclusief:

  • De hele reis een gezellige tourleider voor de hele groep!
  • Alle accommodaties (double, triple of family rooms).
  • Alle activiteiten omschreven in het programma (oke, een paar zijn optioneel zodat jij ook nog even aan wat rust toe komt).
  • Park en conservancy fees.
  • Ongeveer 75% van de maaltijden (je leest hierover meer in het programma)
  • Alle camping gear om jouw kampeer ervaring helemaal compleet te maken
  • Transport en een hele leuke chauffeur tijdens de reis 😉
  • VVOR Garantie Maatregel
  • AMREF air evacuation

  Exclusief:

  •  Vliegticket tussen €1.250 – €1.500 p.p.
  • Fooi (we geven instructies hoe respectvol te tippen)
  • Enkele optionele activiteiten – geen zorgen: addertjes onder het gras en upselling doen wij niet aan!
  • Persoonlijke uitgaven & drinken

  WAT REIZIGERS OVER ONS ZEGGEN:

  ONTDEK SAMEN KENIA!

  Familiegroepsreis
  groepsfoto over ons reizigers strand afrika
  Twee personen zitten achterover leunend
  Milou en Stephanie

  DAAROM MET CHARLIE’S TRAVELS NAAR AFRIKA

  WE ZIJN “ON THE GROUND” IN AFRIKA

  Wij werken, wonen, ademen en leven in Afrika. Hierdoor hebben we veel kennis en zijn we altijd dichtbij!

  WIJ ONTWIKKELEN EIGEN ROUTES & EXPERIENCES

  Samen met onze lokale partners ontwikkelen wij eigen unieke routes. Ontdek de hidden gems van het continent!

  ONZE REIZEN ZIJN PERSOONLIJK EN OP MAAT

  Iedere reis maken we op maat op basis van jouw wensen en onze Afrika-kennis. Wij staan dag en nacht voor jou klaar tijdens jouw reis.

  WE NEMEN ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

  Wij grijpen de kans om te zorgen dat onze reizen een duurzame en positieve impact hebben op het klimaat, de lokale communities en het wildlife.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Het maximale aantal voor de familie groepsreis is 16 personen. Dit zijn zowel een- als tweeoudergezinnen. Wij houden de groepen graag kleinschalig, zodat wij onze unieke ervaringen kunnen blijven aanbieden. Het minimale aantal voor de groepsreis staat op 12 personen. 

  Bindend blijft een lastig begrip. Uiteraard proberen wij de reizen zoals deze nu gepland staan door te laten gaan, maar hier hebben we wel minimaal 12 aanmeldingen voor nodig. Als we dit aantal gehaald hebben dan is er een vertrekgarantie. Als er nog geen vertrekgarantie is, is het verstandig om de reis alsnog te boeken via het boekingsformulier want dan staat je plek vast. Zodra de twaalfde persoon zich ingeschreven heeft krijg je van ons bericht dat de reis officieel geboekt is. Mocht het zo zijn dat het helemaal niet mogelijk is om op reis te gaan, dan kijken we samen hoe we dit het beste kunnen vervangen. Dit is wellicht niet in groepsverband maar individueel. Een groot voordeel is dat wij alles op maat kunnen maken en er dus altijd mogelijkheden zijn om de reis door te laten gaan. 

  Ja dit is mogelijk. Je kan je inschrijven via de boekingslink die je ontvangt van de travel consultant na het invullen van het aanvraagformulier. Door het bevestigen van je inschrijving staat jouw plek geserveerd tot eind maart, mits de reis niet eerder boven het minimum aantal personen is. Als we 12 inschrijvingen hebben krijg je van ons bericht en kan je de reis 100% bevestigen of nog kosteloos annuleren. 

  Nee, wij boeken niet zelf de vliegtickets. Wel werken wij samen met een organisatie die de tickets voor jullie kan boeken. Het fijne van deze organisatie is dat ze de tickets kunnen vasthouden voor een bepaalde tijd. We hebben tickets voor aankomende zomer, de prijzen varieren afhankelljk van de vertrekdatum en varieren tussen de €1.250 – €1.500 p.p. Zo zitten jullie nog niet 100% vast aan de tickets zonder dat de reis bij ons bevestigd is. 

  Dit laten we weten zodra je interesse toont in een van de reizen. Sommige accommodaties hangen af van de groepsgrootte en jouw voorkeuren (bijv aan het strand). Uiteraard kan je van ons verwachten dat je in kleinschalige accommodaties verblijft die waar mogelijk gerund worden door de lokale bevolking. 

  Onze reizen zijn van A tot Z geregeld, bijna alle activiteiten zijn daarom dus ook inclusief. Uiteraard begrijpen we dat jullie af en toe wat alone time willen, dus heel soms omwille van vrijheid hebben we een paar activiteiten optioneel. Activiteiten die we vinden dat erin horen omdat het de beste reisbeleving is (bijna alles dus!😉) zijn allemaal inclusief!

  Waar mogelijk zijn de maaltijden inclusief. Er gaat altijd een chef mee die ontbijt, lunch en diner voor jullie maakt. Zeker op de plekken die remote zijn is het allemaal geregeld. In Nairobi en aan de kust zijn er minder maaltijden inbegrepen, maar het is natuurlijk enorm leuk om de stad of dorpjes in te gaan en daar alle heerlijke restaurantjes te verkennen. 

  Wij kiezen bewust niet voor een Nederlandse tour guide. Dit omdat wij graag werkgelegenheid creëren en niet onnodig mensen op en neer willen laten vliegen. Daarnaast kennen lokale gidsen het land en de cultuur veel beter. We kiezen wel gidsen die ruime ervaring hebben met het gidsen van Europeanen.

  Meer informatie over onze annuleringsvoorwaarden kan je hier vinden.

  Uiteraard zijn jullie verzekerd tegen een eventueel faillissement van Charlie’s Travels. Wij werken samen met ‘Stichting ​​Veilig Verzekerd Op Reis’. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

  Hoeveel moeten we nou geven? Het blijft een lastige vraag. Wij zitten hier al een tijdje en hebben er genoeg ervaring mee, dus  wij helpen je graag een handje. Voordat jullie op reis gaan krijgen jullie een document met richtlijnen. Het is goed om te weten wat gebruikelijk is, zodat zowel jij als de begunstigde niet het idee hebben te zijn afgezet.We willen graag vooropstellen dat we ons personeel en onze partners heel eerlijke salarissen geven en dat ze niet afhankelijk zijn van een fooi. In de hospitality-industrie (en specifiek in veel delen van Afrika) is het echter erg gebruikelijk een fooi te geven als de service goed is. Meer weten over het geven van fooi? Check dit artikel.
  Familie in een safari van
  Twee mannen op fietsen
  Familie bij een bord voor Mt Longonot
  Familie in een safari van