Onze bestemmingen

Tanzania

Safari walhalla: de fenomenaalste wildparken ter wereld! Daarnaast is Tanzania gezegend met het tropische eilandje Zanzibar... Safari Njema en dan van dat hagelwitte zand tussen je tenen, aan de altijd diepblauwe en warme Indische Oceaan.

Oeganda

De onontdekte groene parel van Oost-Afrika. Vaak overschaduwd door Kenia en Tanzania, maar geheel onterecht! De glooiende groene heuvels, dicht beboste jungle en de gorilla’s zullen voor altijd een speciaal plekje in je hart veroveren.

Zuid-Afrika

Onze zuiderburen hier eten geen Vlaamse frieten maar zetten in plaats daarvan de fik in de braai. Zuid-Afrika wordt door veel mensen gezien als de ultieme vakantiebestemming in sub-Saharisch Afrika, en met reden!

Ethiopië

Reizen naar Ethiopië worden vaak beschreven als een reis naar een andere planeet: Cultuur, indrukwekkende natuur en de beste keuken van Oost-Afrika. En vergeet de hete en indrukwekkende Omo vallei niet, hier zou de Homo Sapiens zijn ontstaan.

Rwanda

Rwanda: het land van de duizend heuvels! In tegenstelling tot wat mensen vaak denken is het veilig, ongelofelijk schoon, en goed georganiseerd - zeker voor Afrikaanse begrippen.. - om het nog maar niet te hebben over de indrukwekkende geschiedenis en natuur! Ook hier kan je op visite bij de familie Gorilla.

Mozambique

Mozambique is een mengelmoes van waanzinnige kustlijnen met uitgestrekte stranden, prachtige Portugese architectuur en verlaten wildparken waar je echt off the beaten track op safari kan. 

Madagascar

Een van de grootste eilanden ter wereld en een hotspot in opkomst! Het land heeft een uniek ecosysteem, een rijke historie en is super off the beaten track en puur Afrika.

eSwatini

Het is 't kleinste landje in Sub-Sahara Afrika: Swaziland -of eSwatini zoals het sinds kort heet- is het vriendelijke broertje van Zuid-Afrika.

 

Namibië

Van eindeloze zandvlaktes waar gigantische roodbruine duintoppen zomaar uit de grond schieten tot dichtbegroeide bush vol zebra’s, giraffen en olifanten en een lange ruige kustlijn. Totaal anders dan andere Afrikaanse landen.

Botswana

Van de Kalahari woestijn in het zuiden naar het moerasgebied de Okavango Delta en het enorme Chobe National Park in het noorden. Hier vind je echt het hele Afrikaanse dierenrijk!

OFF THE BEATEN TRACK

Congo? Zimbabwe? Zambia? Off the beaten track Marokko? Wil je helemaal van het gebaande pad afwijken? Wij zijn altijd klaar voor een nieuw avontuur. Als man on the ground valt er heel veel te regelen in heel Afrika en we staan altijd open voor nieuwe ideeën!

TOP